1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taksim Sahası 80 güne tamam
Taksim Sahası 80 güne tamam

Taksim Sahası 80 güne tamam

Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün kullanımında ara bölgede yer alan tarihi Taksim Stadı, uğradığı bunca yıkımdan sonra yeniden çimlendirliyor.

A+A-

Necmi Belge

Özellikle, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun, Kıbrıs Otomobil Kurumu ile FIA organizasyonu bağlamında 19-21 Eylül 2014 tarihinde düzenlediği Kıbrıs Rallisi’nde  zemini bozulan Taksim Stadı, devletin verdiği sözlere rağmen, bugüne kadar bir türlü çimlendirilememişti. Anımsanacağı gibi, geçtiğimiz sezon bu durum antrenmanlarını Taksim Stadı’nda yapan Çetinkaya futbol takımını olumsuz etkilemiş ve küme düşer duruma gelmişti.

Geçtiğimiz Kasım ayında açılan ve sonradan teknik nedenlerle iptal edildiği açıklanan Taksim Stadı çimlendirme ihalesi 9 Haziran 2015 tarihinde sonuçlanırken ihalenin Sütçüoğlu Ltd’e kaldığı YENİDÜZEN tarafından kamuoyuna duyurldu.

Konu ile ilgili olarak, konuştuğumuz S ütçüoğlu Ltd. Direktörü Mustafa Sütçüoğlu, ihalenin kendi şirketlerine kaldığını doğrularken, ihale şartları gereği stadı teslim almalarından 80 sonunda çimlendirileceğini açıkladı.
Mustafa Sütçüoğlu, stadın yasal tesliminin 80 gün olduğunu ancak, kendilerinin iki ay sonunda çimlendirmeyi tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1636 defa okunmuştur