1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taksim en erken üç aya
Taksim en erken üç aya

Taksim en erken üç aya

Taksim Sahası’nın çim zemin yapımı için ihaleye çıkılırken Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ihalenin kapanacağı 21 Ocak tarihinden sonra 3 ay içerisinde sahayı devralabileceklerini belirtti. Cahitoğlu, geçtiğimiz yıl Lefkoşa’nın iki tarafını kapsayan

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Spor Dairesi, Taksim Sahası’nın zeminin çimlendirilmesi yönünde ihaleye çıktı. İhale 21 Ocak’ta tamamlanacak ve sahanın hazırlanıp Spor Dairesi’ne teslimi bu tarihten itibaren 3 aylık bir süreyi bulacak. Bilindiği gibi 19 Eylül 2014 tarihinde Avrupa Ralli Şampiyonası’nın Kıbrıs ayağı çerçevesinde Seyirci Özel Etabı Güney ve Kuzey Lefkoşa’yı kapsamış, araçların Kuzey’e girişi Taksim Sahası’ndan gerçekleştirilmişti. O tarihten bu yana zemini bozuk bir halde bekleyen Taksim Sahası için geç de olsa ihaleye çıkıldı.

Cahitoğlu: “Tamamlanıp devralmamız 3 ayı bulur”
Konu ile ilgili olarak görüşünü aldığımız Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, ihaleye çıkıldığını ve 21 Ocak’ta ihalenin tamamlanacağını belirtti. Saha’nın kendilerine devredilmesinin ihalenin tamamlanması sonrası 3 aylık bir süreyi bulabileceğini söyleyen Cahitoğlu, Çetinkaya’ya antrenman yapmaları doğrultusunda Metehan, Okullar ve Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan sahayı verdiklerini belirtti.

“Ralli olursa Taksim değil Ledra Palas kullanılacak”
Bu yıl yine yapılması planlanan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın yeniden Taksim Sahası’ndan geçme ihtimali konusuna da açıklama getiren Cahitoğlu, organizasyonun olması halinde araçların Taksim Sahası üzerinden Kuzey’e geçmeyeceği onayını aldıklarını, araçların olası bir organizasyonda Ledra Palas’tan geçeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur