1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Takımların hazırlıkları son sürat devam ediyor
Takımların hazırlıkları son sürat devam ediyor

Takımların hazırlıkları son sürat devam ediyor

K-Pet Süper Lig takımlarından Cihangir ile Gençlik Gücü dün Balıkesir Sahası’nda karşı karşıya geldi.

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig takımlarından Cihangir ile Gençlik Gücü dün Balıkesir Sahası’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Cihangir, deneme antrenmanlarına çıkardığı Yassin’in golleri ile 2-1 kazandı. Gençlik Gücü’nün tek golü ise genç futbolcu Ahmet’ten geldi.
Karşılaşmada daha üstün bir performans ortaya koyan Cihangir 20. Dakikada, kaleci Zihni’nin büyük hatasında 1-0 öne geçti. Bu dakikada Zihni Şago topu uzaklaştırmak isterken Yassin’in sırtına çarpan top önünde kaldı ve Yassin topu boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarının hemen başında Cihangir Yassin ile bir gol daha bularak 2-0 öne geçti. 57. Dakikada Gençlik Gücü’nde genç futbolcu Ahmet sol çaprazda buluştuğu topta müthiş bir şut çıkartarak topu “doksan” diye tabir edilen noktadan ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Cihangir’in 2-1 üstünlüğünde tamamlandı.

“Yannick büyük bir ihtimalle takımda kalacak”

Cihangir teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün maçtan sonra yaptığı açıklamada yabancı transferi konusuna değindi. Özgürgün, Yenicami’nin eski teknik patronu Hasan Topaloğlu’nun izleyip adaya getirttiği Yannick’i büyük bir ihtimalle kadrolarında tutacaklarını ve önümüzdeki günlerde bir yabancı futbolcuyu da denemek için adaya getireceklerini kaydetti. Şuan ellerinde Eteme ve Yassin isimli iki yabancı futbolcunun bulunduğunu ve yeni gelecek yabancıyla birlikte bu üç isimden birini kadrolarına katacaklarının altını çizen Mehmet Ali Özgürgün, hazırlık döneminin çok yoğun tempoda geçtiğini söyledi.

“Yerli transferi büyük oranda kapattık”
Gençlik Gücü teknik direktörü Mustafa Özarabacı ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, yerli transferi büyük ölçüde kapattıklarını, fakat duruma göre bazı takviyeler de yapabileceklerini söyledi. Yabancı futbolcu konusuna da açıklık getiren Özarabacı, kadrolarında bulunan Boris ile yola devam edeceklerini, ikinci yabancı transferini de Koffi’nin durumuna göre gerçekleştireceklerini aktardı. Kendisinin ilk tercihinin Koffi olacağını vurgulayan başarılı teknik adam, Koffi transferinin gerçekleşmemesi halinde başka isimlere yöneleceklerini belirtti.

“Raif ve Rağıp ile bir problem yok”
Son günlerde adı başka takımlarla anılan kaleci Raif Denktaş Pehlivan ve stoper Rağıp Kanatlı konusuna da açıklık getiren Özarabacı, bu futbolcularla hiçbir problemin olmadığını ve takımla birlikte olduklarını söyledi. Mustafa Özarabacı, son olarak takımdaki gidişattan memnun olduğunun ve haftada iki yaptıkları hazırlık maçlarıyla futbolcularının performansını artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur
Etiketler : ,