“Takımıma güveniyorum”

“Takımıma güveniyorum”

Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu önemli eksiklerinin olmasına karşılık forma giyecek oyuncuların eksikleri aratmayacağı görüşünde

A+A-

K-Pet Süper Lig’de üç haftalık aradan sonra yeniden liderliği Mağusa Türk Gücü’nden devralan Yenicami’de Çetinkaya karşılaşmasının hazırlıkları eksik sürüyor. Teknik Direktör Sedat Devecioğlu maçta şans vereceği her oyuncunun eksikleri aratmayacağını düşündüğünü belirterek “Takımıma güveniyorum” dedi.

 

Eksikler

Yenicami’de sezonu kapatan Erbay Bertiz ile ilk devreyi kapatan Emin Atabek ve Salih Güvensoy’un yanı sıra Mehmet Altın ve Ünal Kaya sakatlıkları nedeniyle yapılan antrenmanlarda takımla birlikte yer alamadı. Bu oyunculara ek olarak Kenneth dört sarı kart cezası nedeni ile derbide forma giyemeyecek.

Karılaşmayı değerlendiren Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “Takımıma güveniyorum” dedi. Erbay’ın sezonu kapattığını, Emin ve Salih’in ilk yarıyı kapattığını hatırlatan Devecioğlu, Kenneth’in dört sarı kart cezası nedeni ile bu maçta forma giyemeyeceğini belirtti. Devecioğlu ayrıca sakatlıkları bulunan Mehmet Altın ve Ünal Kaya’nın takımla çalışmalara katılmadığını, bu oyuncuların durumlarının maç saati belli olacağını söyledi.

 

“Ait olduğumuz noktadayız”

“Son iki haftada aldığımız 6 puanla özgüvenimiz tekrardan yükseldi. Ait olduğumuz noktadayız” diyen Devecioğlu, “Her şeyden önce izleyenlere güzel bir derbi izlettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Takımıma güveniyorum” diyen Devecioğlu, “Şans vereceğim her oyuncunun eksik oyuncuları aratmayacağını düşünüyorum. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.