“Takıma ve hocamıza güvenimiz tam”

“Takıma ve hocamıza güvenimiz tam”

Türk Ocağı sosyal medya hesabından açıklama yaptı, takıma ve Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’na destek belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda yönetim kurulu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak takıma ve Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’na destek belirtti. Son üç haftada alınan mağlubiyetlerin kendilerini üzse de yeni kurulan bir takım olduğu için uyumun biraz zaman alabileceği belirtilen açıklamada, kimsenin Türk Ocağı kulübüne entrika ve iş karıştırmaya çalışarak antrenör olamayacağı vurgulandı.

Türk Ocağı Yönetim Kurulu imzası taşıyan ve kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle: “Hepinizin bildiği üzere takımımız lige Doğan Türk Birliği galibiyeti ile çok moralli bir giriş yapmış, ardından oynanan 3 karşılaşmada ise beklenmedik şekilde sahadan mağlup ayrılarak bizleri biraz üzmüşlerdir.

Türk Ocağı kulübü yönetimi olarak dün hocamız ile bir toplantı gerçekleştirdik ve bu kötü sonuçları durdurma adına neler yapabileceğimizi masaya yatırdık, yönetim olarak çok verimli bir toplantı olduğu kanaatindeyiz."

 

“Gülümseyerek karşılıyoruz”

“Türk Ocağı Yönetim Kurulu olarak, bazı kişilerin basını, sosyal medyayı ve meşhur Kıbrıs dedikodu mekanizmasını çalıştırarak, kısa vadede hocamız ile yollarımızı ayıracağımız yönünde yaydıkları haberleri GÜLÜMSEYEREK karşılıyoruz.

Yönetimimiz sezon başında, Hasan hocanın yönlendirmesi ve ciddi bir bütçe ile birçok transfer yaptı ve bu transferlerin uyumunun biraz zaman alabileceğini bilerek yola çıktı. Bu noktada bugüne kadar alınan sonuçlar bizi üzse de, takımımıza ve hocamıza güvenimiz tamdır.”

 

“Kimse Türk Ocağı’na entrika ile antrenör olamaz”

“Türk Ocağı Spor Kulübü’nde antrenör olmak için bazı arkadaşların gösterdiği ilgi/alaka kulübümüzün büyüklüğünü göstermesi açısından olumlu olsa da, herkes bilmelidir ki,

entrika ve iş karıştırmaya çalışarak hiç kimse Türk Ocağı Kulübüne antrenör olamaz. Saygılarımızla”

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.