1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Takım sahada fark yaptı Başkan ve yönetim bıraktı
Takım sahada fark yaptı Başkan ve yönetim bıraktı

Takım sahada fark yaptı Başkan ve yönetim bıraktı

Süper Lig lideri Yenicami konuk ettiği lig sonuncusu Lapta’yı 13-0’lık tarihi farkla mağlup etti. Siyah beyazlılarda başkan ve yönetim maç sonunda görevinden istifa etti

A+A-

 

 

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını en yakın takipçisine 9 puan farkla kapatan Yenicami ikinci devreye hızlı bir giriş yaptı ve ligde son sırada bulunan Lapta’yı 13-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Buna rağmen devre arasında yaşanan sorunlar sonrasında siyah beyazlılarda başkan Okay Perçinci ve yönetim kurulu maç sonunda istifa etme kararı aldı. Yapılan açıklamada “İlk devrenin sona ermesi ile birlikte yaşandığımız ve ileride yaşayabileceğimiz imkansızlıkların kulübümüze zarar vermesini önlemek amacı ile başkan ve yönetim kurulu olarak  istifa kararı almış bulunmaktayız” ifadeleri yer aldı.

“Maddi imkansızlıklar zarar vermesin diye istifa ettik”
Atatürk Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı 7-0’lık skorla Yenicami üstünlüğü ile tamamlanan maç 13-0’lık tarihi bir skorla tamamlandı. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri Kenneth (4), Esin (4), Halil (3), Serhan ve Ünal kaydetti.
Ancak takımın saha içerisinde elde ettiği bu farklı galibiyete rağmen maç sonrasında yapılan açıklamada Başkan Okay Perçinci ve yönetim kurulunun istifa ettiği açıklandı. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Kulubümüzün özelinde ve KKTC Futbolu genelinde yaşanan maddi imkansızlıklar ve manevi destek azlığı sonuncunda takımımız namağlup şampiyonluk yarışında ilerlerken; bizleri yönetim kurulu olarak istifaya zorlamıştır. Bizler; başkan ve yönetim kurulu olarak seçildiğimiz günden bu yana imkânlarımız dâhilinde maddi ve manevi olarak elimizden geleni yaptığımıza inanmaktayız. Fakat ilk devrenin sona ermesi ile birlikte yaşandığımız ve ileride yaşayabileceğimiz imkansızlıkların kulübümüze zarar vermesini önlemek amacı ile başkan ve yönetim kurulu olarak  istifa kararı almış bulunmaktayız.
Aldığımız kararın Yenicami camiasın menfaatine olacağını düşünüyoruz .
Yönetimimiz döneminde bize maddi ve manevi  destek olan başta ana sponsorumuz  Nicosia Group’a ve bu yolda bizi destekleyen veya desteklemeyen Yenicami taraftarına çok teşekkür ederiz.”

Bu haber toplam 1440 defa okunmuştur