1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Tabipler Birliği’ni ziyaret ettiler
Tabipler Birliği’ni ziyaret ettiler

Tabipler Birliği’ni ziyaret ettiler

Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker ve Limasol Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan; Tıp Haftası dolayısı ile sağlık çalışanlarının üst örgütü konumundaki Tabipler Birliği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

 

Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker ve Limasol Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan; Tıp Haftası dolayısı ile sağlık çalışanlarının üst örgütü konumundaki Tabipler Birliği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Kıbrıs Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Kenan Arifoğlu’na yapılan ziyarette, Limasol Grup Ailesi adına  özveriyle çalışan tüm doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlandı. Ziyarette, Mesleki Sorumluluk Sigorta poliçesi hakkında bilgi veren Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker, gün dolayısı ile hediye takdiminde de bulunuldu. Limasol Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan ise hem bankacılık hem de sigortacılık alanında 14 Mart Tıp Bayramı'na özel ürün ve kampanyalar ile sağlık sektörüne destek vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Tabipler Birliği Başkanı Dr. Kenan Arifoğlu  ise kabulde yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Limasol Grup’un toplumsal duyarlılığı yüksek bir kuruluş olduğunun farkında olduklarını ve bunu takdirle karşıladıklarını belirtti.

Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise Tıp Bayramı dolayısıyle yayınladığı mesajında, sağlık sektörünün hayati önemine değinerek, bu alandaki standartların yükseltilmesinin önemine vurgu yaparak tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Bu haber toplam 2153 defa okunmuştur