1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Şuuru açık ancak hayati tehlikesi sürüyor
Şuuru açık ancak hayati tehlikesi sürüyor

Şuuru açık ancak hayati tehlikesi sürüyor

Mağusa Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kapalı Maraş Emniyet Karakolu’nda nöbeti devrederken 2.70 metre yükseklikten beton zemine düşen polis memuru Ali Topuz’un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

A+A-

Mağusa Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kapalı Maraş Emniyet Karakolu’nda nöbeti devrederken 2.70 metre yükseklikten beton zemine düşen polis memuru Ali Topuz’un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Mağusa Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kapalı Maraş Emniyet Karakolu’nda görev değişimi sırasında 2.70 metre yükseklikteki nöbet kulübesinin merdivenlerinden aşağıya düşerek ağır yaralanan Ali Topuz’un hayati tehlikesi sürüyor.

İlk önce Mağusa Devlet Hastanesi’ne ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek ailenin isteği üzerine Yakın Doğu Hastanesi’ne kaldırılan Topuz’un tedavisi devam ediyor.

24 yıllık polis memuru Topuz ile ilgili YENİDÜZEN’e bilgi veren YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen, şuurunun açık olmasına rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

Erkmen, yoğun bakımda bulunan, belden aşağısı da felç olan Topuz’un göğsünde ve beyninde de kanama olduğunu belirtti.

ERKMEN: GÖĞSÜNDE VE BEYİNDE KANAMA VAR…24 yıllık polis memuru Topuz ile ilgili YENİDÜZEN’e bilgi veren YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen, hastanın şuurunun açık olmasına rağmen hayati tehlikesinin devam ettiğini, yoğun bakımda bulunan, belden aşağısı da felç olan Topuz’un göğsünde ve beyninde de kanama olduğunu belirtti

Aile YENİDÜZEN’e konuştu

Hatırlanacağı üzere polis memuru Ali Topuz’un aile yakınları YENİDÜZEN’e konuşmuştu.

Aile yakınları Kapalı Maraş’a giremedikleri için Ali Topuz’un nasıl bir yerden aşağı düştüğünü bilmediklerini, vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğunu öğrendiklerini ifade etmişti.

Evli ve iki kız babası olan Ali Topuz’un eşi Asiye Topuz, eşinin 24 yıllık polis olduğunu, evde uyuduğu vakit eşinin yaralandığı haberini kayınbiraderinden öğrendiğin söylemişti.

 Zor bir akşam geçirdiklerini aktaran Asiye Topuz, doktor aldığı bilgiye göre eşinin birçok kemiğinde kırık ve karaciğerinde kanama olduğunu belirtmişti.

 Doktorların uzun bir tedavi süreci gerektiğini de söyleyen Asiye Topuz, bu süreçte Sağlık Bakanlığı ve Polis Genel Müdürlüğü’nden maddi manevi her türlü desteği beklediklerini ifade etmişti.

Ali Topuz’un abisi Burhan Topuz da saat 05:00 sıralarında kardeşinin haberini aldığını, haberi alır almaz kardeşinin karısına haber verdiğini belirterek, kardeşinin durumunun ciddi olması nedeniyle YDÜ Hastanesi’ne kaldırdıklarını aktarmıştı.

Topuz, “Doktor kardeşimin omuriliğinde ve kafatasında kırılmalar meydana geldiğini, belden aşağısının tutmama ihtimali olduğunu ve  zor bir süreç olacağını söyledi” demişti.

 

 

 

Bu haber toplam 2431 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler