1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü
Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü

Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü

TV 8’de yayınlanan Survivor programı çalışanlarından 24 yaşındaki kameraman Alper Baycın, Dominik’te gasp çetesi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

A+A-

TV 8’de yayınlanan Survivor programı çalışanlarından kameraman Alper Baycın, Dominik’te gasp çetesi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla üzüntüsünü ve taziyelerini dile getirdi.

Yaşanan acı olay üzerine Survivor’ın Kıbrıs ayağının iptal edildiği de ifade ediliyor

Dominik’te bir saldırı sonucu yaşamını yitiren Baycın Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi 1. sınıfı okuduktan sonra Marmara Üniversitesi'nde mezun olmuştu. Survivor’ın KKTC’de gerçekleştirilecek finalinde de görev almak için adaya gelecek ekipte yer aldığı öğrenildi.

Program yapımcısı Acun Ilıcalı öldürülen Baycın’ın ardından "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" paylaşımı yaptı.

Çantasını almaya çalışanlara direndi... Kalbinden bıçaklandı

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV 8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın, iddiaya göre Las Terrenas bölgesinde işten çıktıktan sonra sokak ortasında 2 kişinin saldırısına uğradı. Alper Aycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Aycın’ı kalbinden bıçakladı. Aycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı. Nişanlı olduğu öğrenilen Aycın’ın, Ilıcalı’nın en yakın ekibinden olduğu belirtildi.

 

aa-015.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 3486 defa okunmuştur