1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Surlariçi’nin darp sanıklarına hapislik
Surlariçi’nin darp sanıklarına hapislik

Surlariçi’nin darp sanıklarına hapislik

Lefkoşa’da Nisan ayında alkol tesiri altındayken tartıştıkları iki şahsı ciddi şekilde darp eden sanıklar Mehmet Alkış, Hüsamettin Çelik ve Ahmet Aslan’ın davası karara bağlandı

A+A-

Lefkoşa’da Nisan ayında alkol tesiri altındayken tartıştıkları iki şahsı ciddi şekilde darp eden sanıklar Mehmet Alkış, Hüsamettin Çelik ve Ahmet Aslan’ın davası karara bağlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar hapse mahkum edildi.

Yargıç: Bu tür olaylara hoşgörü gösteremeyiz

Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Alev Ulunay, sanıklar Mehmet Alkış, Hüsamettin Çelik ve Ahmet Aslan’ın 15 Nisan tarihinde saat 04.00 sıralarında, Lefkoşa’da aralarında çıkan tartışma sonucu Ferruh Gayye ve Ali Yücel’i ciddi şekilde darp ettikleri sırada, Ferruh Gayye’nin iki dişinin kırılmasına sebep olduklarını hatırlattıç

Yargıç, sanıkların üçünün de olay esnasında aşırı alkollü olduklarını belirtti. Toplumda şiddet olaylarının tırmandığına işaret eden yargıç, bu tür olaylara asla hoşgörü gösteremeyeceklerini ifade etti.

Benzer suçları var

Ulunay, sanık Mehmet Alkış ile Hüsamettin Çelik’in benzer suçları olduğunu, askıda davaları varken bu suçları işlediklerini söyledi. Ulunay, sanık Arslan’ın ise sabıkası bulunmadığını belirterek, ceza verirken ayrım yapacaklarını ifade etti. Yargıç, Alkış ile Çelik’e 6 ay, Aslan’a ise 3 ay hapis cezası verdiklerini açıkladı.

Sanıklar Mehmet Alkış ve Hüsamettin Çelik’in Şubat 2017 tarihinde de kendilerine yan baktığı gerekçesi ile Emrah İbrahimoğulları, Derviş Savarona ve Orhan Kürşad’a saldırıp ve Kürşad’ın yüzünde votka şişesi kırıp yargılanmışlar ve hapis cezası almışlardı.

 

 

 

Bu haber toplam 3229 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
İlgili Haberler