1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Şüpheli hareketleri ele verdi
Şüpheli hareketleri ele verdi

Şüpheli hareketleri ele verdi

Girne-Alsancak çevreyolu üzerinde trafik kontrolü yapan ekipler, E.Ş’nin hareketlerinden şüphelendi, Girne Polis Müdürlüğü’ne götürülen zanlının üzerinden ve aracından sentetik cannobionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu

A+A-

Ayşe GÜLER

Girne-Alsancak çevreyolu üzerinde trafik kontrolü yapan ekipler E.Ş’nin hareketlerinden şüphelendi, 
Girne Polis Müdürlüğü’ne götürülen zanlının üzerinden ve aracından sentetik cannobionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edildi.
Dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, 3 gün daha poliste tutuklu kalacak.
Girne Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Fadıl Aksun huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına Savcı Emine Tayfunsel ve zanlı şahsen mahkemede hazır bulundu. Tayfunsel, meseleyle ilgili olarak polis memuru Ahmet Bayram’ı mahkemeye tanık olarak dinletti.
Polis memuru Bayram, yeminli şahadet verdi, olayla ilgili bulguları aktardı.

Üzerinde ve aracından uyuşturucu çıktı

Bayram, 1 Nisan tarihinde saat 23.10 sıralarında Girne-Alsancak çevreyolu üzerinde trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde zanlı E.Ş’nin kullandığı EF 631 plakalı aracın durdurulduğunu söyledi.
Zanlıya yapılan alkol testinin negatif çıktığını ancak hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine E.Ş’nin Girne Polis Müdürlüğü’ne götürüldüğünü kaydeden Bayram,  üzerinde ve aracında yapılan aramada 30 mg ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin tespit edildiğini belirtti.
Bayram, zanlının aracında aynı zamanda tütünle karışık sigara ile 20 mg ağırlığında sentetik cannobionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin de bulunduğunu aktardı.
Zanlının olayla ilgili gönüllü ifade verdiğine ve doktor kontrolünden de geçirildiğine değinen Bayram, tahkikatın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutukluluk…

Mahkemede aktarılan olgular ışığında Yargıç Fadıl Aksun da zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

 

Bu haber toplam 2206 defa okunmuştur
Etiketler : ,