1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Supernova Reggaeband'ın başarısı
Supernova Reggaebandın başarısı

Supernova Reggaeband'ın başarısı

Supernova Reggaeband “Zeytinli Rock Festivali”ne katılıyor

A+A-

Ankara’da yapılan elemelerde İskender Paydaş, Aylin Aslım gibi önemli isimlerin bulunduğu jürinin karşısında çıkan “Supernova Reggaeband” kendi besteleriyle ikinci gelerek “Zeytinli Rock Festivali Keşif Sahnesi”nde performans sergileme hakkı kazandı.

Zeytinli Dalyan sahilinde yapılacak Festivale Feridun Düzağaç, Hayko Cepkin, Teoman, Şebnem Ferah, İskender Paydaş, Son Feci Bisiklet, Ceylan Ertem, Demir Demirkan  gibi önemli isimler sahne alıyor, 20 Ağustosta başlayıp dört gün sürecek etkinliğe altmış bin kişilik seyircinin katılımı bekleniyor. Girne ve Alsancak Belediyelerinin de destek verdiği konser için heyecan dorukta!

Supernova Reggaeband 2014 yılında Reggae’yi ada ruhuyla icra eden altı müzisyenin farklı kombinasyonlarla müzikal keşifleri ve bestelerini paylaşmak amacıyla hayat bulmuş farklı bir müzik grubu. İnsanların hayatına müzik ve aşk enjekte ederek ırkçılığı ve nefreti tedavi edebileceği inancıyla yola çıkan grubun tek amacı mümkün olan her zamanda sanat üreterek,  insanları bir araya getirmek ve dünyadan daha az korkan insanlar için müzik yapmak. Henüz albümü olmadığı halde canlı performanslarıyla dikkat çeken “Supernova” grubu Reggae  lügatine hem Türkçe hem İngilizce besteleriyle keskin bir bakış atıyor, şarkılarında Roots Regge tınılarının yanında Dub ve Dancehall öğelerini harmanlıyor. Güçlü sound'u, bağımsız ve enerji yüklü besteleri, tanımlanamayan fakat bünyede kesin olarak hissedilen pozitif enerjisiyle “Supernova” Türkiye’nin en büyük festivali Zeytinli Rock Festivali’ne hazır!

Bu haber toplam 3765 defa okunmuştur