“Süper Lig’de başarıyı hedefliyoruz”

“Süper Lig’de başarıyı hedefliyoruz”

Merit Alsancak Yeşilova’da antrenör görevi yapan Necat Kurtarıcıoğulları YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de iddialı bir kadro kuran ve yeni sezonda başarı hedefleyen Merit Alsancak Yeşilova’da antrenör Necat Kurtarıcıoğulları YENİDÜZEN’e değerlendirmeler yaptı. Kurtarıcıoğulları, hedefledikleri şekilde çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Kurtarıcıoğulları, başarıyı hedeflediklerinin altını da çizdi.

 

Kurtarıcıoğulları: “Hedeflediğimiz doğrultuda gidiyoruz”

Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları özel işleri için yurt dışına gitmesi sebebiyle, hocanın verdiği doğrultuda çalışmaları yürüten Necat Kurtarıcıoğulları, takımın yavaş yavaş hazır hale geldiğini dile getirdi. Çalışmaların hedeflenen seviyede gittiğini aktaran Kurtarıcıoğulları, yeni sezon da kendilerinden beklenilen başarı için çalıştıklarını söyledi. Hedeflerinin üst sıralar olduğunun bir kez daha altını çizdi.

 

“Yabancılar kendini göstermesi lazım”

Yabancı oyuncu konusuna da açıklık getiren Necat Kurtarıcıoğulları, sezon baladığından bu yana bir çok yabancı oyuncu denediklerini, ancak bazı oyuncuların istenilen seviyede olmadığını dile getirdi. Şu anda Binya ve Lomana Lualua’nın denendiğini belirten genç antrenör, önümüzdeki günlerde bir oyuncu daha denemek için adaya getireceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 2062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.