1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Kupa Karadağ’da
Süper Kupa Karadağ’da

Süper Kupa Karadağ’da

Yenicami ile Mormenekşe arasında 19 Eylül’de oynanacak Süper Kupa mücadelesinin sahası belli oldu

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), 2015 - 2016 Futbol Sezonu Planlaması gereği KTFF Süper Kupası mücadelesinin Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı. Süper Lig Şampiyonu Yenicami ile Kıbrıs Kupası Şampiyonu Mormenekşe arasında gerçekleştirilecek karşılaşma 19 Eylül Cumartesi tarihinde oynanacak.

Sertoğlu Lefke’de incelemelerde bulundu
KTFF Yönetim Kurulu’nun dün akşam aldığı karar çerçevesinde başkan Hasan Sertoğlu ve yönetici Remzi Cengiz ile birlikte Lefke Türk Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kararın hemen akabinde sıcağı sıcağına Lefke’ye giden başkan Sertoğlu’nu Kulüp Başkanı Mehmet Akaçalı ve Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya birlikte karşıladılar. Kararı sevinçle karşılayan Lefke yöneticileriyle kulüp avlusunda bir araya gelen, Belediye Başkanı Kaya ile basına açıklama yapan Sertoğlu oradan Karadağ Stadı’na giderek yerine gözlem yaptı.

Kaya: “Memnun olduk”
Lefke kulüp avlusunda basına konuşan Belediye Başkanı Aziz Kaya, federasyonun aldığı kararı olumlu karşıladıklarını, camia olarak final oynayacak ülkenin 2 güzide kulübünün seyircisini, futbolcu ve yöneticilerini en iyi şekilde ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi. Kaya, federasyon başkanı Sertoğlu ve yönetimini Süper Kupa gibi prestijli bir organizasyon için Lefke Karadağ’ı seçmeleri nedeniyle kutladı. Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Mehmet Akaçalı da başkan Sertoğlu’nun şahsında yönetim kurulu üyelerine bölge futboluna gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Sertoğlu: “Lefke’de kamp için çalışmalar başladı”
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu basına yaptığı açıklamada, stat ve saha alt yapısı yeterli olan bölgelere futbolda final heyecanı yaşatma kararlarını bu yıl da uygulayarak Süper Kupa finalinde Yenicami ile Mormenekşe kulüplerini Karadağ’da buluşturmaktan onur duyduklarını söyledi. Federasyon kararını bizzat yöneticilere iletmek ve sahayı yerinde görmek üzere Lefke’ye geldiğini belirten Sertoğlu, maç öncesinde sezonun 2 başarılı kulübüne bölgede kamp yaptırmak için Lefke yöneticileriyle çalışma başlattıklarını da bildirdi. Bölgede tespit edilecek 2 ayrı tesiste futbolcuların maça hazırlandıktan sonra finale çıkacaklarını ifade eden Sertoğlu, aralarında olmaktan onur duyduğu belediye başkanı ve kulüp yöneticilerine Lefke stadına gösterdikleri ilgi, bölge futboluna ve futbolcusuna verdikleri değer ve özverili çabalar için teşekkür etti.

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur