1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sucuoğlu, Eko/Agro turizmcileri gezdi
Sucuoğlu, Eko/Agro turizmcileri gezdi

Sucuoğlu, Eko/Agro turizmcileri gezdi

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Eko / Agro Turizm Kooperatifi Başkanı Zekai Altan ile birlikte Büyükkonuk, Kumyalı ve Mehmetcik'de hizmet veren Eko / Agro Turizm yatırımcılarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

A+A-

Bakan Sucuoğlu önümüzdeki hafta ise Tatlısu ve Karpaz bölgesinde Eko/Agro turizm modelinde hizmet veren yatırımcıları ziyaret edecek.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Sucuoğlu, yaptığı ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, küçük yatırımcıların Eko/Agro Turizm modelinde yaptıkları özverilerle Kıbrıs Türk kültürünü yabancı turistlere çok iyi şekilde yaşattıklarını söyledi.
Eko/Agro Turizmi yapan yatırımcıların yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını da söyleyen Sucuoğlu, bu sıkıntıların giderilmesi için Eko/Agro Turizm Kooperatifi ile işbirliği halinde çalışacaklarını ve sıkıntıları birlikte aşacaklarını söyledi.
Eko/Agro modelinin turizm politikasına dönüşebilmesi için çalışma başlatacaklarını da ifade eden Sucuoğlu, turizmde Eko/Agro modelinin farkındalık yaratması ve sorunların çözümlenmesi için tüm paydaşlarla birlikte çalışacaklarını ifade etti.
Eko/Agro Turizm Kooperatifi Başkanı Zekai Altan ise Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Altan, Eko/Agro turizmi yapan küçük yatırımcıların sektörde bir çok sıkıntılar yaşadığını söyleyerek, bu sıkıntıların çözümlenmesi için Bakan Sucuoğlu’nun destek verdiğini belirtti.
Altan, Sucuoğlu’nun Eko/Agro turizme verdiği öneme de değinerek, Eko turizmi yapan yatırımcıların bundan oldukça memnun olduklarını söyledi.

TAK

Bu haber toplam 1503 defa okunmuştur