1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Su ısıtıcısını çalan kişi tutuklandı
Su ısıtıcısını çalan kişi tutuklandı

Su ısıtıcısını çalan kişi tutuklandı

Karşıyaka’da Güzelyalı Caddesi’nde Naim Kardana’ya ait evin doğu kısmındaki boş alanda muhafaza edilen su ısıtıcısını çaldığı tespit edilen iki kişiden biri tutuklandı, öteki aranıyor

A+A-

Polis, dün saat 10.00 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayında, su ısıtıcısının E.T.(E-23) ve H.A.(E-22) tarafından çalındığının tespit edildiğini, E.T.’nin tutuklandığını, H.A.’nın ise arandığını belirtti.

 

EMANET PARAYI ÇALMAKTAN ARANAN KİŞİ TUTUKLANDI
Lefkoşa’da geçen yıl içinde arkadaşı tarafından TL’ye çevirmesi için kendisine verilen 7 bin sterlin nakit parayı çalan T.Y.E. (E-44) tutuklandı.
 

İNŞAATTAN DEMİR ÇALAN İKİ KİŞİ POLİSE YAKALANDI
Lefkoşa’nın Dumlupınar bölgesindeki bir inşaattan bu sabaha doğru demir çalarak araca yüklemeye çalışan iki kişi polis tarafından yakalandı.

Polis basın bültenine göre olay, bugün 04.00’te meydana geldi. Dumlupınar bölgesinde Can Demir Sokak’ta yapımı devam eden Mehmetçik Development’e ait inşaatta bulunan etriye demirleri çalarak araca yükleyen A.D.(E-24) ve A.K.(E-20) polisi fark etmeleri üzerine kaçtıkları sırada polis tarafından yakalanıp tutuklandı.

MUTFAK KAPISINI ZORLARKEN SUÇÜSTÜ
Lefkoşa’nın Kermiya bölgesinde dün akşam 22.00 sıralarında Şule Özerk’e ait eve girmek için mutfak kapısını zorlayan bir kişi, ev sahibi tarafından fark edilerek çağrılan polis ekibi tarafından suçüstü yakalandı.
Polis, tutuklanan kişinin adını J.S.G. (E-29) olarak açıkladı.

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur
Etiketler : ,