1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sporcuların talebi kabul gördü
Sporcuların talebi kabul gördü

Sporcuların talebi kabul gördü

KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda master kategorisi yaş sınırı nedeni ile turnuvalara katılmayacağını açıklayan sporcuların KKTC Voleybol Federasyonu’na yaptıkları talep yönetim kurulu tarafından kabul gördü

A+A-

KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın 1’inci Etap Turnuvası olan 4’üncü Lapta Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası yarın başlıyor. Bayanlar ve erkeklerde toplam 20 bin TL para ödülünün dağıtılacağı Şampiyona’nın ilk etabı pazar günü tamamlanacak. KKTC Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu, master yaş haddi nedeni ile turnuvaya katılmama kararı alan ancak turnuvaya katılmak isteyen sporcuların federasyona yaptığı talebi değerlendirdi. Yönetim Kurulu bu yıl son kez aynı yaş sınırı olan 30 yaş üstünün oynanması kararı aldı. Böylelikle şampiyonaya daha önce katılmama kararı alan sporcuların talepleri kabul edildi

Yarın elemelerle başlayacak
Sezonun ilk etap turnuvası olan 4’üncü Lapta Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası’nda  yarın eleme müsabakaları oynanacak. Müsabakalara Pazar günü saat 10.00’dan itibaren devam edilecek. Turnuva sonrasında bayan ve erkek takımlarına elde ettikleri derecelere göre sporcu genel klasmanı ödüllerini belli edecek olan sporcu kişisel puanları verilecek.

Sporcuların talebi kabul gördü
KKTC Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu, Lapta Plaj Voleybolu Turnuvası için alınan kayıtların turnuvanın yapılması için yeterli bir sayı olmasına rağmen, turnuvaya master kategorisindeki yaş sınırının 35 olduğu için katılmama kararı alan sporcuların talebini değerlendirdi. Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada turnuvalar için hazırlık ve çalışma yaptıklarını belirten ve Master yaşı değişikliği nedeni ile organizasyona katılamayacak olan kişilerin emeklerinin boşa gitmemesi ve diğer sporcuların da katılımlarına olanak sağlamak için bu yıl son kez yaş sınırının 30 yaş üstü oynanmasına karar verdi. Diğer konularda alınan tüm kararların ayni şekli ile devam eilmesine karar veren yönetim, gelecek yıldan itibaren profosyonel ve amatör organizasyonlarının ayrı tarih ve statülerde oynanmasına karar vermidi.

Son kayıt bugün
Bu karar doğrultusunda turnuvaya kayıt yapmak isteyen takımlar için bugün saat 12.00’ye kadar ek kayıt yaptırma süresi verildi. Kayıt yaptırmak isteyen takımlar bu süreç içerisinde  Türk Bankası Şubelerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirbilecekler. Kayıt ücreti kişi başı 40 TL dir.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur