1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sporcularımız podyumda
Sporcularımız podyumda

Sporcularımız podyumda

TVF Pro Beach Tour 2014’ün Maltepe Cup etabını, erkeklerde Hakan Göğtepe ile mücadele eden Kıbrıslı Türk Girol Yıldız kazanırken, yine Kıbrıslı Türk sporcular Devrim Alibaba-Kemal Derebey ikilisi de turnuva üçüncülüğünü elde etti

A+A-

17 etaptan oluşan TVF Pro Beach Tour 2014'ün 15. etabı İstanbul Maltepe’de yapıldı

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından; Maltepe Belediyesi ve Rexona’nın katkılarıyla düzenlenen TVF Pro Beach Tour 2014’ün Maltepe Cup etabı tamamlandı.
Maltepe’deki Açıkhava Basketbol Sahası’nda (Maltepe Park) 4-7 Eylül tarihlerinde düzenlenen plaj voleybolu turnuvasında, erkeklerde Hakan Göğtepe-Girol Eryıldız, kadınlarda da Vorlova Michaela- Zuzzana Vojtiskova çiftleri şampiyon oldu.
TVF Pro Beach Tour 2014”ün 15. etabı olan Maltepe Cup'ta, final günü büyük bir coşku ve heyecan yaşandı. Büyük bir taraftar desteğiyle başlayan turnuvanın final maçlarını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, TVF yetkilileri, Maltepe Belediyesi meclis üyeleri de takip etti. Erkeklerde, rakipleri Soner Erdoğmuş-Emir Akdoğan ikilisini 21-13 ve 21-7’lik setlerle 2-0 deviren Hakan Göğtepe-Girol Eryıldız ikilisi erkeklerde turnuvanın şampiyonu oldu.
Üçüncülük maçında ise Kıbrıslı Türk oyuncular Devrim Alibaba-Kemal Derebey ikilisi ile Doğuş Altay-Ozan Baltacı ikilisi karşılaştı. Karşılaşmadan 21-11 ve 12-8’lik setlerle Devrim Alibaba-Kemal Derebey ikilisi galip ayrılarak erkeklerde turnuva üçüncüsü oldu.

Kadınlar finalinde bir ilk

Kadınlar finalde ise Mersin etabında da final oynayan Kristel Kiens-Buğra Eryıldız ikilisi ile Türkiye’de ilk kez bir turnuvaya katılan Michaela Vorlova-Zuzzana Vojtiskova ikilisi karşılaştı. Vorlova-Vojtiskova ikilisi bir ilke de imza atarak, Türkiye’de katıldıkları ilk turnuvada müthiş bir çekişmenin yaşandığı maçta, rakiplerini 21-19 ve 21-18’lik setlerle 2-0 devirerek şampiyon oldu.
Öte yandan kadınlarda, üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde Ebrar Gümrük-Burçin Geyik ikilisi ile Merve Çelebi-Gizem Çağlayan ikilisi karşılaştı. Ebrar Gümrük-Burçin Geyik ikilisi, 23-21 ve 21-19’luk setlerle rakibini 2-0 yenerek turnuva üçüncüsü oldu.

Ödül töreni

Karşılaşmalar sonrasında düzenlenen madalya ve ödül töreninde erkekler ve kadınlarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve TVF Başkanvekili Mustafa Ekşi tarafından takdim edildi. Toplamda 14 bin 200 TL para ödülü dağıtılan Maltepe Cup, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur