1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sporcularımız Avrupa sahnesinde
Sporcularımız Avrupa sahnesinde

Sporcularımız Avrupa sahnesinde

Merve Çelebi’nin ilk turda Avrupa dördüncülüğü yaşadığı CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nda ikinci etap bugün Kayseri’de başlıyor.

A+A-

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci ayağı olan Erciyes Etabı, 11-13 Ocak 2019 tarihlerinde Kayseri’nin ev sahipliğinde Erciyes Tekir Kapı Kayak Merkezi’nde kurulan plaj voleybolu kortlarında düzenlenecek. İkinci turda ülkemizin önde gelen voleybolcuları Türkiye Milli Takımı adına mücadele edecek.

Dört sporcumuz yer alıyor

Kar Voleybolu Avrupa Turu kapsamında Erciyes’te düzenlenecek ikinci etapta ülkemizden kadınlarda Merve Çelebi, erkeklerde Ali Osman Nurettin, Kemal Şah ve Devrim Alibaba da mücadele edecek. Rusya’da düzenlenen Avrupa Turu’nun ilk etabında Merve Çelebi Türkiye Milli Takımı adına mücadele etmiş ve Avrupa dördüncülüğü başarısı elde etmişi.

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci ayağı olan Erciyes Etabı, Pazar günü saat 12.00’de oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecek. Final karşılaşmaları, TRT SPOR ekranlarından ve eurovolley.tv web sitesinden naklen yayınlanacak ve ücretsiz izlenebilecek.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur
Etiketler :