1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Raif Özgüren gözyaşlarıyla uğurlandı
Raif Özgüren gözyaşlarıyla uğurlandı

Raif Özgüren gözyaşlarıyla uğurlandı

Bir süredir kalp nakli bekleyen ve hastanede tedavi gören spor yazarı, BRTK program yapımcısı Raif Özgüren yaşamını yitirdi

A+A-

Bir süredir kalp nakli bekleyen ve hastanede tedavi gören  Raif Özgüren bu sabah saat 07.00 sıralarında hayatını kaybetti. 

 Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, sosyal meyda üzerinden yaptığı paylaşımla Özgüren’in yaşamımını yitirdiğini duyurdu.

 

rr-005.jpg

BRT Spor servisinde uzun yıllar muhabir ve program yapımcısı olarak görev alan  54 yaşındaki Raif Özgüren, evli ve iki çocuk babasıydı.

vv-006.jpg

b-006.jpg

b1-050.jpg

b2-044.jpg

Raif Özgüren için bu sabah BRTK'da tören düzenlendi.

BRTK’daki törende duygusal anlar yaşandı, Özgüren’in çalışma ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Törende konuşma yapan KTSYD Başkanı Çelen Oben, Raif Özgüren ile yıllarca aynı masayı, aynı yemeği ve haberlerini paylaştıklarını söyledi. Raif Özgüren'in hastaneden çıkmasını beklerken ölüm haberini almalarının çok üzücü olduğunu söyleyen Oben, "kelimeler boğazıma düğümleniyor" dedi.

ANISI YAŞATILACAK

"Sözün bittiği yerdeyiz, çok fazla yapacak bir şey yok" diyen BRTK Müdürü Aysu Basri Akter ise Raif Özgüren'in anısını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Özgüren, uzun yıllar hizmet verdiği BRTK’dan alkışlarla uğurlandı.

c1-080.jpg

Raif Özgüren, BRTK'deki tören ardından Lefkoşa mezarlığında defnedildi. Özgüren, bugün öğlen Lefkoşa İsmail Safa Cami'de düzenlenen cenaze töreni ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

ll-023.jpg

BAŞBAKANLIKTAN BAĞSAĞLIĞI

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) çalışanlarından, spor yazarı Raif Özgüren'in ölümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sosyal yaşamı da dahil olmak üzere basın camiasında herkesin sevdiği basın emekçisi merhum Raif Özgüren’in vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Yokluğu her zaman hissedilecek olan merhuma Allah’tan rahmet, yaslı ailesine ve tüm basın camiasına metanet ve başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi. 

 

Bu haber toplam 7609 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler