1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spor Festivali’nde son gün
Spor Festivali’nde son gün

Spor Festivali’nde son gün

LTB Gençlik ve Spor Festivali’nin ikinci gününde çeşitli branşlarda spor müsabakalarına devam edildi

A+A-

 

 

Eren ŞİŞİK

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin organize ettiği “LTB Gençlik ve Spor Festivali”’nde 2.gün dün tamamlandı. Tüm günü spor dolu aktivitelerle geçen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği spor müsabakaları sabahın erken saatlerinde başladı.

İzleyenler spora doydu

Tenis Federasyonu karışık çiftler tenis turnuvası ile başlayan günde, Trap-Skeet atış müsabakası, Çim Hentbolu Turnuvası, Binicilik Federasyonu özel gösterisi, masa tenisi müsabakaları, bilardo federasyonu özel gösterisi, Tekerlekli Sandalye basketbol karşılaşması, havalı silahlar gençler müsabakaları, satranç, sokak basketbolu, bocce karşılaşmaları, Kickboks maçı, darts karşılaşmaları ve Girne ile Güzelyurt karmaları arasında oynanan U19 futbol karşılaşması oynandı. Girne ile Güzelyurt karmaları arasında oynanan karşılaşmada normal süresi 1-1 sona eren maçta gülen taraf maçı 6-4 kazanan Girne karması oldu. Girne ile Mağusa karması yarın 16.30’da Atatürk Stadı’nda final maçına çıkacak.

Dopdolu etkinlik

Karşılaşmaların bugün de dopdulu geçeceği Spor Festivali’nde sabah 10.00’da başlayacak etkinlikler 19.30’daki ödül törenine kadar devam edecek. Bugün; çim hentbolu, triatlon, bisiklet, okçuluk, bilardo, güreş, futbol, tenis, boks ve eskrim dallarında müsabakalar yapılacak.

Bu haber toplam 1382 defa okunmuştur