1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sözleşmeli 4 doktor 2 genetik uzmanı
Sözleşmeli 4 doktor 2 genetik uzmanı

Sözleşmeli 4 doktor 2 genetik uzmanı

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Ali Tunçbilek, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sevgül Maydonozcu, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ezgi Cemaler ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şifa Özbengi sözleşmeli statüde istihdam edildi.

A+A-

Bakanlar Kurulu, Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık servislerinde hizmetlerine ihtiyaç duyulan 4 Hekimin, değiştirilmiş şekliyle 6/2009 sayılı Kamu Sağlık Çalışanları Yasası’nın 7. Maddesinin 2. Fıkrası ile 47/2010 sayılı Kamu Sağlık Çalışanlarının Aylık (Maaş- Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası uyarınca SÖZLEŞMELİ statüde istihdam edilmelerine karar verdi.

Buna göre, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Ali Tunçbilek, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sevgül Maydonozcu, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ezgi Cemaler ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şifa Özbengi istihdam edildi.

Genetik Uzmanı istihdamı

Bakanlar Kurulu kararı ile sağlık servislerinde ihtiyacı duyulan alanlar için Genetik Uzmanı Ilgın Çağnan ile Genetik ve Moleküler Biyolog Meral Kızılkanat’ın SÖZLEŞMELİ statüde istihdam edilmesini de kararlaştırdı.

Bakanlar Kurulu’nun 3 Mayıs 2018 tarihli kararı, 11 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

Bu haber toplam 4893 defa okunmuştur