1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sözleşmeler ve tesisler konuşuldu
Sözleşmeler ve tesisler konuşuldu

Sözleşmeler ve tesisler konuşuldu

Futbolcular Derneği yeni yönetimi, Kulüpler Birliği ve Spor Dairesi ile görüştü

A+A-

Kıbrıs Türk Futbolcular derneği yönetim kurulu Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı’yı ziyaret ederek talepleri konusundaki fikirlerini aktardı.

Futbol Federasyonu’nda gerçekleşen toplantıda Hüseyin Sadıklar başkanlığındaki Futbolcular Derneği, Arslan Bıçaklı’ya bu yıl itibarıyla sözleşmelerin hayata geçmesi konusundaki isteklerini yineleyerek birlikte işbirliği konusunda nelerin yapılabileceğini konuştu.
Hüseyin Sadıklar görüşmede bu yıl itibarıyla sözleşmelerin hayata geçmesini istediklerini belirterek bu konuda her türlü işbirliğine hazır olduklarını aktardı. Sadıklar sözleşmelerin geçmemesi konusundada birtakım düşünceleri olduğunu vurguladı.

Bıçaklı: “Sözleşmeler katkının artması ile mümkün olur”
Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı ise kabulde yaptığı konuşmada sözleşmelerin bu yılki planları içinde bulunduğunu ancak bunun Devletin yaptığı katkının artmasıyla mümkün olabileceğini belirtti. Arslan Bıçaklı devletin katkısının artması için gerekli görüşmeleri ve girişimleri başlatacaklarını ve ligler dahil hertürlü eylemi de yapacaklarını vurguladı.
Futbol Federasyonu’nun bu konuda çalışması olduğunu belirten Bıçaklı, yakın bir süreçte bir komitenin oluşacağını ve bu komitede her kesimden kişilerin katılımıyla sözleşmelere son şeklinin verileceğini söyledi.

Spor Dairesi ziyaret edildi
Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Hüseyin Sadıklar ve beraberindeki heyet Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette futbolcuların yaşadıkları sıkıntıları aktaran dernek üyeleri, özellikle sahaların kötü zeminlerinden ve uygun olmayan soyunma odalarından şikayetçi oldular. Yeni dönemde bazı maçların gece oynatılmasını istediklerini de vurgulayan futbolcular, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan, bazı sahaların aydınlatılmasını da istediler.

Cahitoğlu: “Şikayetleri değerlendireceğiz”
Futbolcular Derneği’nin ziyaretinden son derece memnun olduğunu söyleyen Cahitoğlu, geçmiş dönemde Futbolcular Derneği’nden kendisine soyunma odaları ve diğer konularla ilgili hiç şikayet gelmediğini, ancak bu şikayetleri süratli bir biçimde değerlendirip, taleplere cevap vermeye çalışacaklarını aktardı. Yeni sezon öncesinde bazı sahları bakıma aldıklarını söyleyen Cahitoğlu, bazı sahalardaki soyunma odası ve benzeri şikayetleri de yeniden ele alıp değerlendireceklerini ifade etti. Futbolcuların gece maçı talebine de olumlu yanıt veren Cahitoğlu, özellikle Girne 20 Temmuz Stadı’nın aydınlatılabilmesi için ihaleye çıkacaklarını da vurguladı.

Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur