1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sözleşme ve yabancılar konuşuldu
Sözleşme ve yabancılar konuşuldu

Sözleşme ve yabancılar konuşuldu

Kulüpler Birliği, Süper Lig temsilcileri ile bir araya geldi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun gelecek sezonun planlamasına yardımcı olabilmek için Süper Lig kulüp temsilcileri ile dün bir araya geldi.
Futbol Federasyonu toplantı salonunda dün gerçekleşen toplantıda 2015-2016 futbol sezonunda yabancı futbolcuların durumu ve futbolcu sözleşmeleri konusu masaya yatırılırken, futbolcu – kulüp ilişkilerinin de bundan sonraki süreçlerde nasıl ve ne şekilde olması gerektiği konusunda görüş alış verişinde bulunundu.
Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı toplantı öncesi yaptığı açıklamada, toplantıya sadece Süper Lig kulüplerinin çağrıldığını ve toplantı sonrası alınacak olan kararların Futbol Federasyonu başkanına tavsiye kararı olarak bildireceklerini söyledi.

Bıçaklı “Gündemde iki konu var”
14 Süper Lig kulübünden 10’unun katıldığı toplantıda, Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı, katılan Süper Lig kulüp temsilcilerine teşekkür ederken, “Geçmiş sezonda bazı futbolcular ile kulüplerin yaşadığı olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için neler yapılabilir konusuyla yabancı futbolcuların konumu ile ilgili konuları görüşeceğiz” açıklamasını yaptı.

Arslan Bıçaklı, toplantıda alınacak olan kararların sadece tavsiye niteliğinde olabileceğinin altını çizerken, alınan tavsiye kararlarının Futbol Federasyonu ve kamuoyu ile de paylaşılacağının altını çizdi.

Toplantıya Yanicami Kulüp Başkanı Enver Kahveciler, Mağusa Türk Gücü Başkanı Şükrü Şemmedi, Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler ile Değirmenlik Kulüp Başkanı Emirali Öztüccar başkan olarak katılırken, Gençler Birliği’nden kulüp müdürü Birol Şoför ile Binatlı kulübünü temsilen de Özel Tahsin katıldı.

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur