1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sözgen ve Aygünlü birinci
Sözgen ve Aygünlü birinci

Sözgen ve Aygünlü birinci

2014-2015 Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda "Gençler" ve "Veteranlar" kategorisindeki ön eleme karşılaşmaları gerçekleştirilen 5'inci Etap ile tamamlandı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen 2014-2015 Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda "Gençler" ve "Veteranlar" kategorisindeki ön eleme karşılaşmaları gerçekleştirilen 5'inci Etap ile tamamlandı.

Geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu'nda  "8 Top" disiplininde gerçekleştirilen 5. Etap karşılaşmalarının galipleri "Gençler"de Mehmetali Sözgen, "Veteranlar"da ise Naim Vurulmaz oldu.  Mehmetali finalde rakibi Berk Soykara’yı 7-5 yenerken, Naim Vurulmaz ise Hakan Doğahan’a 7-6 üstünlük sağladı. Genel sıralamada ise Gençlerde Mehmetali Sözgen Sinyorlarda ise Rüstem Aygünlü ön elemeleri birincilikle tamamlayan sporcular oldular.

Ferdi Şampiyonaya kötü başlayıp ilk iki etapda final yüzü görmeyen Mehmetali Sözgen sonraki üç etabı alarak gerçek gücünü ortaya koydu ve  eleme etaplarını birincilikle tamamlamayı başardı.

Veteranlarda ise Rüstem Aygünlü almış olduğu 3 birincilik ve 2 üçüncülükle elemeleri 260 puan farkla birinci sırada tamamladı. Rüstem yapmış olduğu karşılaşmalarda istikrarlı oyunu ile göz doldurdu.

Bu sonuçların ardından "Büyükler Ferdi Bilardo Şampiyonası"nda oynamaya hak kazanan veteran, genç ve yıldız sporcular şöyle:

Veteranlar: 1. Rüstem Aygünlü, 2. Mehmet Şanlısoy, 3. Hakan Doğahan, 4. Mücahit Çelikağ
Gençler: 1. Mehmetali Sözgen, 2. Berk Soykara, 3. Doğukan Doğu, 4. Aykın Burcu
Yıldızlar: 1. Osman Şanlısoy, 2. Mustafa Alnar, 3. Bilge Alaçam, 4. Enis Soğular

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur