1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sözgen Slovenya’da ilk 16’da
Sözgen Slovenya’da ilk 16’da

Sözgen Slovenya’da ilk 16’da

Slovenya’da devam eden “Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası”nda mücadele eden sporcumuz Mehmetali Sözgen, 10 Top disiplininde Alman rakibini yenerek ilk 16 sporcu arasına kalma başarısı gösterdi.

A+A-

Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilmekte olan "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda mücadele etmekte olan sporcumuz  Mehmetali Sözgen "10 Top" disiplininde ilk 16 sporcu arasına kalma başarısı gösterdi.
Geçtiğimiz gün başlayan "10 Top" mücadelesinde ilk maçını kaybeden Sözgen ikinci karşılaşmasında Lüksemburglu sporcu Kevin Ferreira'yı 7-3 mağlup ederek ilk 16 şansı yakalamıştı. Dün oynanan karşılaşmada ise Alman sporcu Jannik Schmitt'i 7-4 mağlup ederek ilk 16 sporcu arasına girme başarısı gösteren Sözgen "Çeyrek Finale" kalma mücadelesinde Hollandalı Tim De Ruyter ile karşılaştı.

Çeyrek finale çıkamadı
Sözgen, Hollandalı rakibi karşısında bir ara 5-3 öne geçtiği karşılaşmadan 7-5'lik skor ile şanssız bir mağlubiyet alarak çeyrek finalde oynama şansını yitirdi.
"Gençler" de ilk 16 şansı yakalayan bir diğer sporcumuz Berk Soykara ise dün oynadığı karşılaşmada Hollandalı Tim De Ruyter'e 7-2 mağlup oldu ve "10 Top"a veda etti.
"Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"na bugün oynanacak "8 Top" karşılaşmaları ile devam edilecek.

Bu haber toplam 1361 defa okunmuştur