1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Soyguncudan iz yok
Soyguncudan iz yok

Soyguncudan iz yok

Lefkoşa Kermiya bölgesinde faaliyet gösteren Gesfi Döviz Bürosu’ndan 14 bin 275 TL ve 50 Euro çalan soyguncu kayıplara karıştı…

A+A-

YENİDÜZEN

Lefkoşa Kermiya bölgesinde faaliyet gösteren Gesfi Döviz Bürosu’nda önceki gün gerçekleşen 14 bin 247 TL ve 50 Euro’luk silahlı soygun ile ilgili aranan bir kişi kayıplara karıştı.

Funda Göler isimli çalışanı öldürmekle tehdit eden, şapkalı, siyah güneş gözlüklü ve kareli gömlekli olduğu ifade edilen soyguncu hala bulunamadı.

Kamera görüntülerini didik didik inceleyen polis ekipleri, soygun zanlısının Kıbrıs’ın güneyine kaçma ihtimalini de değerlendiriyor.

 

Neler yaşanmıştı?

 

Hatırlanacağı üzere önceki sabah Gesfi Döviz Bürosu’na elinde silahla giren bir kişi, Funda Göler isimi çalışanı öldürmekle tehdit etmiş, 14 bin 275 TL ve o sırada döviz bozdurmaya gelen iki Kıbrıslı Rum’dan 50 Euro alarak olay yerinden koşarak kaçmıştı.

Soyguncunun Kermiya sosyal konutlarının arka kısmında yer alan tellerden aşağıya atladığı ifade edilmişti.

Bazı görgü tanıkları, soyguncunun araba ile kaçtığı, bazıları ise yakındaki askeri bölgeye doğru gittiğini ifade etti, bu bilgi polis tarafından doğrulanmamıştı.

Soygun sonrasında polis ekipleri geniş çaplı araştırma yapsa da herhangi bir sonuç elde edememişti.

 

Bu haber toplam 2575 defa okunmuştur
İlgili Haberler