1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Soygun’ zanlılarına 3 gün tutukluluk
‘Soygun’ zanlılarına 3 gün tutukluluk

‘Soygun’ zanlılarına 3 gün tutukluluk

Güngömüş’ün kafasına çekiç ile vurup, içerisinde para bulunan çantayı alıp önce kayıplara karışan ardından da akşam saatlerinde yakalanan 3 zanlı, bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

A+A-

 

Girne’de Bektaş Gıda’ya ait aracın önü keserek, araç şoförü Mehmet Ali Güngömüş’ün kafasına çekiç ile vurup, içerisinde para bulunan çantayı alıp önce kayıplara karışan ardından da akşam saatlerinde yakalanan  S.B.(E-23) ve A.S.(E-30) ile olayla bağlantısı olduğuna inanılan S.Ü.(K-35)  bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Her 3 zanlı aleyhinde 3’e gün tutukluluk kararı alındı.

BRT’de yer alan habere göre, olaya karışan 1 kişi dün Ercan Havaalanı’ndan çıkış yaptı.

 

Neler yaşanmıştı?

Girne’de  dün öğleden önce Ertuğrul Kumcuoğlu Sokak üzerinde Bektaş Gıda’ya ait aracın önü kesilerek, araç şoförü Mehmet Ali Güngömüş’ün kafasına çekiç ile vuran yüzü maskeli 3 kişi şoförü etkisiz hale getirerek  şirkete ait içerisinde para ve çek olan çantayı alıp kaçmıştı.

Polis Basın Subaylığı tarafından verilen bilgide söz konusu şirkete ait çantanın içerisinde 198 bin 135 TL, 200 STG, 402 Amerikan Doları, 195 Euro nakit para ile TEB ait 5 bin 855 TL meblağlı müşteri çeki bulunduğu açıklanmıştı.

Polisin konu ile ilgili yürüttüğü geniş çaplı soruşturmada zanlı olarak görülen üç kişi tutuklanmıştı. Polisin olay ile ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirilmişti.

 

Bu haber toplam 2093 defa okunmuştur
Etiketler : , ,