1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sorunlar rağmen iyi başlangıç istiyoruz”
“Sorunlar rağmen iyi başlangıç istiyoruz”

“Sorunlar rağmen iyi başlangıç istiyoruz”

B.Bağcıl’da Teknik Direktör İltaç Karayel, ligi ilk beş içerisinde tamamlayıp, kupada final oynamak olduğunu söyledi.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’in ikinci devresine bu hafta kendi sahasında oynayacağı Cihangir maçı ile girecek olan B.Bağcıl’da Teknik Direktör İltaç Karayel, ligi ilk beş içerisinde tamamlayıp, kupada final oynamak olduğunu söyledi.

Karayel, devre arasında bir takım sorunlar ve belirsizlik yaşamalarına rağmen, ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Mevcut kadrolarından Abdullah Umut’u Binatlı’ya, Ertaç’ı Türk Ocağı’na, Cenkay’yı Gençlik Gücü’ne ve İltaç’ı da Ortaköy’e verdiklerini açıklayan Karayel, Lapta’dan Gökhan Konyalıoğlu ile Süleyman’ı  transfer ettiklerini söyledi.

Bunlara ek olarak, İbrahim Çıdamlı’nın Türkiye transferinin gündemde olması, Serdarlı’nın da İsmail Soydan ile ilgilenmesinin kadroda bir belirsizlik yaşanmasına neden olduğunu ifade eden Karayel, tüm bu sebeblerden dolayı, devre arası yapacakları kampı bile iptal zorunda kaldıklarının altını çizdi.

Shoko dönmeyecek, Eric alınıyor
Bu arada,  yabancı futbolcuları  Shokolarov’un ülkesi Bulgaristan’dan dönmeyeceği öğrenildiğini belirten Karayel, yabancı kontenjanında Ganalı orta saha futbolcusu Eric’i denediklerini ve büyük bir ihtimalle lige bu futbolcu ile başlayacaklarını söyledi.

Karayel, tüm bu sorunlarına rağmen, hedeflerinden şaşmadıklarını ve bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Cihangir maçından galibiyet beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur