“Sonuca gidemiyoruz”

“Sonuca gidemiyoruz”

İlk sekiz hedefi ile sezona başlayan Gençlik Gücü, 4 hafta sonunda 4 puanda kalırken, Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry “Oynanan futbol güzel, ancak sonuca gidemiyoruz” dedi.

A+A-

İlk sekiz hedefi ile sezona başlayan Gençlik Gücü, 4 hafta sonunda 4 puanda kalırken, Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry “Oynanan futbol güzel, ancak sonuca gidemiyoruz” dedi. Choudhry, “Mağusa Türk Gücü karşılaşmasını galibiyetle geride bırakmalıydık. Beraberliğe üzüldük” derken, “Bu sezon taraftarın ilgisi, geçtiğimiz sezonlara göre iyi. Takım iyi sonuçlar aldığı takdirde bu ilgi daha da artacaktır. Sonuçta anahtar kelime galibiyettir, ki 4 maçta bir galibiyetimiz var” ifadelerini kullandı.

 

Choudhry: “Hedefimizin gerisindeyiz”

Hedeflerinin sezonu ilk 8’de tamamlamak olduğunu anımsatan Başkan Choudhry, “4 haftada 4 puan elde ettik, hedefimizin gerisindeyiz. Bu 4 puanı yeterli bulmadığımız gibi, futbolcularımızın sergiledikleri futbol ve akıttıkları terin karşılığı da 4 puan değildir ” dedi ve bir galibiyet serisine olan özlemini vurguladı.

Geride kalan 4 haftada olduğu gibi bundan sonraki karşılaşmalara da Genlik Gücü’nün 3 puan için çıkacağını belirten Choudhry, “Ozanköy zor bir rakip. Ancak bu karşılaşmaya da galibiyet için çıkacağız” dedi.

 

Üç oyuncu sakat

Gençlik Gücü’nün 5’inci haftadaki rakibi Ozanköy, geçtiğimiz haftanın lideri Doğan Türk Birliği ile berabere kalarak dikkat çekti. Ozanköy ile dış sahada oynayacak olan Gençlik Gücü’nde kaleci Çağatay Gürler, orta saha oyuncusu Hascan Kırmaz ve golcü futbolcu William Owusu Kuah’ın sakatlıkları devam ediyor. Üç futbolcunun oynayıp oynayamayacakları karşılaşma günü olan 21 Ekim 2017, Cumartesi günü belli olacak.

 

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.