1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son şampiyon sezonu açtı
Son şampiyon sezonu açtı

Son şampiyon sezonu açtı

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi. Lefkoşa Attila Topaloğlu Sahası’ndaki açılışa yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Turan Altay tak

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi. Lefkoşa Attila Topaloğlu Sahası’ndaki açılışa yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Turan Altay takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Turan Altay soruları yanıtladı
Gerçekleşen açılışa takımla yollarını ayıran Tansel Ekingen, İbrahim Çıdamlı ve Ali Duvarcı katılmazken, izinli olan Erbay Bertiz de katılmadı. Çalışma öncesi açıklamalarda bulunan Turan Altay, Yenicami’de hedefin her zaman şampiyonluk olduğunu ve kendisinin de zaten hedefleri olan takımlarda çalışmayı prensip edindiğini söyledi. Takımda gidenlerin ve gelenlerin mutlaka olacağını belirten Altay ayrılan oyuncuların yerini dolduracaklarını kaydetti.

Altay: “Çıdamlı ve Tansel’in bu şartlarda dönmeleri mümkün değil”
Takımla yollarını ayıran İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen hakkında da açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, bu iki oyuncunun kendisi açısından takıma dönmelerinin bu şartlarda mümkün olmadığını kaydetti. Çıdamlı ve Tansel’in takımın bütçesini aşan bir ücret talep ettiğini kaydeden Altay, takımda maddi sorunlar olduğunu ve bu iki oyuncunun istedikleri rakamları vermelerinin mümkün olmadığını ifade etti.

Yerli bir golcü transferi istiyor
Takıma yapılacak olan transferler hakkında da açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, şu an yabancı oyunculardan Kenneth Ngwoke’nin kendilerinde olduğunu ve Peter Olayinka’nın durumunun da önümüzdeki haftalarda netlik kazanacağını söyledi. Takıma yerli bir golcü alacaklarını da ifade eden Turan Altay, “Kaliteli bir golcü transferi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Kale Yusuf Yontar’a emanet
Kaleci transferi ile ilgili soruyu da yanıtlayan Altay, “Kaleci transferi düşünmüyoruz. Bu yıl Yenicami’nin kalesini Yusuf Yontar koruyacak. Ona güvenim tamdır” diye konuştu. Ali Duvarcı’nın takımdan ayrıldığını ve takımın 3 iyi kalecisi bulunduğunu söyleyen Altay; Yusuf Yontar, Ercan Samancıoğlu ve Ozan Moroğlu ile yola devam edeceklerini kaydetti.

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur