1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son bilet Halk Evi’nin
Son bilet Halk Evi’nin

Son bilet Halk Evi’nin

K-Pet Birinci Lig Play-off üçüncü karşılaşmaları sonunda Süper Lig’e Gönyeli ve Esentepe’nin ardından terfi eden son takım Girne Halk Evi oldu.

A+A-

K-Pet Birinci Lig Play-off üçüncü karşılaşmaları sonunda Süper Lig’e Gönyeli ve Esentepe’nin ardından terfi eden son takım Girne Halk Evi oldu. Hamitköy ile Dumlupınar’ın 2-2 berabere kaldığı üçüncü maçlarda Mormenekşe’yi 2-0 mağlup eden Girne Halk Evi Süper Lig vizesi aldı.

 

Halk Evi 12 sezon sonra en üst ligde

K-Pet Birinci Lig Play-off üçüncü maçlarında Girne Halk Evi ile Mormenekşe Esentepe Erdal Barut Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmanın henüz 5’inci dakikasında Girne Halk Evi’nin Kıbrıslı Rum kalecisi Athos rakibine yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Buna rağmen Halk Evi 22 ve 45’inci dakikalarda Şenol’un kaydettiği gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve Süper Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Son olarak 2005 – 2006 sezonunda ülke futbolunun en üst liginde mücadele eden Girne Halk Evi, 12 sezon sonra Süper Lig’e terfi etmiş oldu. Karşılaşma sonunda Halk Evi’ne kupasını KTFF Başkan Vekili Orçun Kamalı takdim etti.


Beraberlikle tamamladılar

K-Pet Birinci Lig Play-off üçüncü maçında Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya gelen Dumlupınar ile Hamitköy 2-2 berabere kaldı. Girne Halk Evi’nin Mormenekşe’yi mağlup ederek Süper Lig vizesi alması sonrası iki takım da sezonu beraberlikle noktalamış oldu.

ham---dum.jpg


1.-lig-puan.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1718 defa okunmuştur