1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sokak hayvanları destek bekliyor
 Sokak hayvanları destek bekliyor

Sokak hayvanları destek bekliyor

Çağlayan bölgesine mama kutusu yerleştirildi

A+A-


Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ile Sessiz Kullar Derneği  kimseziz sokak hayvanları için mama konserve, makarna toplama kutusu için etkinlik düzenledi. 2 Şubat, Pazartesi  günü Lefkoşa Dereboyu Kumsal Parkı girişinde yer alması planlanan etkinlik Kumsal  Muhtarı’nın  izin vermemesi üzerine, mama kutusu  Çağlayan Parkı girişine taşınarak etkinlik orada  düzenlendi.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ve heyetinin de katıldığı etkinliğe, YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç, Sessiz Kullar Derneği Başkanı Janna Kıral ve proje sahibi YDÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri katıldı. Etkinlikte, sahipsiz ve aç hayvanlar için halkın daha çok ilgi göstermesi çağrısı yapıldı  

Lefkoşa Türk Belediyesi, Torno Öziş Ltd. ve Sessiz Kullar Derneği’nin desteklediği  etkinlikte ,Ufuk Altunç  mama kutusunun anahtarını Dernek başkanı Janna Kral’a  teslim etti. Sokak hayvanları için mama kutusuna  atılacak konserve yada paketli  mamalar Dernek vasıtasıyla aç sokak hayvanlarına dağıtılacak.

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur