1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ŞOK İSTİFA! S.DENKTAŞ 'KABUL ETMEDİM'
ŞOK İSTİFA! S.DENKTAŞ KABUL ETMEDİM

ŞOK İSTİFA! S.DENKTAŞ 'KABUL ETMEDİM'

“Bu görevi daha fazla yürütemeyeceğim, aileme daha fazla vakit ayırmak istiyorum”

A+A-

YENİDÜZEN HABER PAKETİ

 

Eğitim Bakanı Mustafa  Arabacıoğlu'nun öğretmen nakilleri ve kolejlere öğrenci aktarmalarla ilgili sorunlar nedeniyle görevinden istifa ettiğini eylem sırasında açıkladı.

KTOEÖS’ün  bu sabah , “Eğitim Bakanlığı’nın uygulamalarını protesto” etmek amacıyla, 20 Temmuz Fen Lisesi öğretmenleri ile birlikte bakanlığa siyah çelenk bıraktığı sırada  “Bu görevi daha fazla yürütemeyeceğim, aileme daha fazla vakit ayırmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Arabacıoğlu eylem sırasında sendika yetkilileri ve öğretmenlerden oluşan bir heyet ile görüştüğü sırada şu açıklamayı yaptı,” Karşılıklı güvenin yitirildiği bir ortamda, daha fazla görev yapmak niyetinde değilim. Bugüne değin 13 aylık görevim süresinde bana düşeni görevi ben yaptığıma inanıyorum. Dolayısıyla kendime ve özellikle aileme daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum. Ben her şeye teşekkür ediyorum…”


SERDAR DENKTAŞ: KABUL ETMEDİM

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'nun istifasını 'yazılı olarak' kendisine ilettiğini açıkladı ancak 'henüz istifayı kabul etmedim' dedi.

Denktaş: Arabacıoğlu'nun bir sure dinlendikten sonra istifa kararını değiştirmesini ümit ediyorum. İstifayı Başbakan'la da görüştük. Konuyu yarın yine ele alacağız. 

 

 

 

 

Video görüntü kaynak Kıbrıs Genç TV

 

 

 

 

Bu haber toplam 3664 defa okunmuştur