1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Smaçlar Glapsides’te atılacak
Smaçlar Glapsides’te atılacak

Smaçlar Glapsides’te atılacak

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen sezonun ikinci plaj voleybolu turnuvası Gazimağusa Belediyesi işbirliği ile haftasonu gerçekleştirilecek.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu turnuvası yarın ve Pazar günü Glapsides Plajı’nda oynanacak. Toplam 22 takımın mücadele edeceği sezonun ikinci etap turnuvası yarın sabah 10.00’da başlayacak ve toplam 5 bin TL para ödülü verilecek. İlk gün oynanacak olan eleme müsabakalarının ardından Pazar günü saat 10.00’da yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile turnuva sona erecek. Turnuvanın ardından düzenlenecek ödül töreni ile dereceye girecek olan takımlara ödülleri takdim edilecek.

Kadınlarda ve erkeklerde ilk üç içerisinde yer almak için takımlar mücadelelerini kum üzerinde verecekler. Kadınlarda Buğra – Bahar ikilisinin favori görüldüğü turnuvada Beste – Merve, Sıla – Çisem, Almıla – Merve, Beste – Zeliha ve Kardelen – Sima ikilileri zirveyi zorlayacak takımlar olarak görülüyor. Erkeklerde ise Kemal – Ali Osman, Devrim – Kemal, Umut – Kuzmin, Öktem – Özkan, Ferdi – Osman ikilileri arasında şampiyonluk için büyük bir mücadele yaşanacak. Turnuvanın ilk gün programı şu şekilde:

ERKEKLER
1. maç: Doruk – Salih / Atakan – Batuhan
2. maç: İsmail – Cemal / Doğukan – Serkan
3. maç: Ali Osman – Kemal / 1. Maçın galibi

KADINLAR
1. maç: Buğra – Bahar / Asya – Şengül
2. maç: Seran – Laçin / Merve – Almıla
3. maç: Sıla – Çisem / Beste - Zeliha

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur