1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Skeet Kupası Girne’de yapılacak
Skeet Kupası Girne’de yapılacak

Skeet Kupası Girne’de yapılacak

BRT Skeet Kupası hafta sonu yapılacak.

A+A-

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ile Atıcılık Federasyonu işbirliğinde BRT Yaz Oyunları Kapsamında organize edilen BRT Skeet Kupası hafta sonu yapılacak.
Girne Raif Denktaş Atış Poligonu’nda Cyumartesiş günü başlayacak olan ve iki gün sürecek yarışma Pazar günü tamamlanacak.
Büyük erkekler, genç erkekler, Veteranlar ve takım olmak üzere dört kategoride gerçekleşecek yarışmalarda ilk gün atıcılar üçer seri halinde toplam 75 atış yapacak.
İkinci gün yapılşacak ikişer seride 50 atışın sonrasında finale kalanlar final atışlarında yarışacak. Final atışları sonunda ise dereceye girenler belirlenecek.
Oşan LTD.’in ana sponsorluğunda Ektam Kıbrıs Ltd.’in içecek sponsoru Metropol Süpermarket’in ise katkı koyduğu BRT Skeet Kupası’nda dereceye girenlere ödülleri yarışm sonrasında düzenlenecek özel gecede verilecek.
BRT Müdürü Mete Tümerkan yaptığı açıklamada BRT’nin halk ile buluşmasını sağlamak adına geçen yıl baylatılan yaz oyunlarının kapsamının bu yıl genişlediğini ve bu çerçevede Atıcılık dalında bu yıl ilk kez yarışma organize ettiklerini belirterek BRT Yaz oyunlarının geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Bu haber toplam 1103 defa okunmuştur