Sivri, A takım ile İsviçre’de

Sivri, A takım ile İsviçre’de

Galatasaray’da futbol hayatını sürdüren Kıbrıslı Türk Ahmet Sivri, A takım ile İsviçre’ye gitti.

A+A-

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı kamp çalışmaları için İsviçre'ye gitti. Kafilede Kıbrıslı Türk Ahmet Sivri de yer aldı.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray alt yapısına dahil olduktan sonra U21 ve U18 takımlarında attığı gollerle dikkat çeken Sivri, gerek Igor Tudor gersekse Fatih Terim dönemlerinde A takım antrenmanlarına dahil edilmişti. Bir süre önce yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray A takımı ile sezonu açan Sivri, takımın İsviçre kampının kadrosuna da dahil edildi.

 

Kamp kadrosu

Galatasaray'ın kamp kadrosuna, takımın İstanbul'da yaptığı antrenmanlara katılmadığı açıklanan Tolga Ciğerci ile yeni sezonda takımda düşünülmeyen Tarık Çamdal alınmadı. Ahmet Sivri’nin de yer aldığı kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: Abdussamed Karnuçu, Ahmet Çalık, Ahmet Sivri, Boran Güngör, Berk Balaban, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Eren Derdiyok, Fernando Reges, Garry Rodrigues, İsmail Çipe, Lionel Carole, Maicon Roque, Mariano Ferreira, Martin Linnes, Muğdat Çelik, Ryan Donk, Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün.

Bu haber toplam 2111 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.