1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sırbistan’da yarışacaklar
Sırbistan’da yarışacaklar

Sırbistan’da yarışacaklar

KKTC 2012 Drift Şampiyonu İbrahim Yücebaş ve pistlerin tek kadın sporcusu Ülkü Erçoban, ülkemizi Sırbistan’da temsil edecek

A+A-

Ülkemizin başarılı drift sporcuları ülkemizi yurtdışında temsil etmeye devam ediyor. Daha önce Mersin, İstanbul ve Güney Kıbrıs’ta ülkemizi temsil eden başarılı drift sporcularımızdan İbrahim Yücebaş ve geçtiğimiz sezon başladığı drift sporunda büyük gelişim gösteren ve daha önce Güney Kıbrıs’ta da yarışan Ülkü Erçoban, Sırbistan’da yarışmak üzere ülkeden ayrıldılar.

Bir çok başarılı driftci ile birlikte Uluslararası Sırbistan Drift Yarışı’nda mücadele edecek olan sporcularımıza Türkiye’den de Baran Akbay ve Timur Pomak eşlik ediyor.

7-9 Ağustos tarihlerinde arasında yapılacak olan organizasyon, 7 ve 8 Ağustos’ta yapılacak olan antremanlar ile başlayacak. 9 Ağustos tarihinde yapılacak olan yarışa şu ana kadar 32 yarışmacının kayıt yaptırdığı öğrenildi.
Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün de katkılarıyla yarışa katılacak olan sporcularımıza Almeyda Denizcilik, Erol Auto, Dedezade Ltd., Zafer Garaj ve Geotest Lab. destekte bulunuyor. (kaynak: damalibayrak.net)

Bu haber toplam 1823 defa okunmuştur