1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SIRA TAKIMA GELDİ
 SIRA TAKIMA GELDİ

SIRA TAKIMA GELDİ

Girne Amerikan Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalayan Çetinkaya, dün akşam GAÜ CEO’su Asım Vehbi’yi kulübün başkanı seçti

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Hafta başında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile “Ortak çalışma projesi”ne imza atan Süper Lig ekibi Çetinkaya, dün kulüp lokalinde gerçekleştirilen Genel Kurul ile GAÜ CEO’su Asım Vehbi’yi yeni başkanı seçti. Kulüplerin yeni sezon hazırlıklarına başladığı dönemde transfer çalışmalarına da hız veren Çetinkaya’da sıra yeni sezonda mücadele edecek takımı oluşturmaya geldi.

Vehbi: “Üç hedef için söz verebilirim”
Kulüp binasında dün akşam üzeri gerçekleştirilen Genel Kurul’a üyeler büyük ilgi gösterdi. Başkanlık için aday olan Asım Vehbi, üyelerin tamamının onayını alarak Çetinkaya’nın yeni başkanı seçildi. Vehbi üyelere hitaben yaptığı konuşmada üç şey için söz verebileceğini söyledi. Vehbi yaptığı konuşmasında “Şampiyonluk sözü vermiş bir yönetimimiz yok. Üç boyutlu bir çalışma taahüt edeceğim. Sportif konularda yapılanma, mali yapı ve camianın yeniden bütünleşmesi. Şampiyonluk ve benzeri konular kurumsallaşmayı, aile ortamını sağladığımızda gelecektir. Altyapı dahil birçok konuda projemiz var. Tesislerimizde de sıkıntılarımız var. O konuda da girişimlerimizi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

23 kişilik geniş yönetim
Asım Vehbi başkanlığında Çetinkaya yönetiminde şu isimler yer alıyor: Mehmet Tatar, Bülent Dizdarlı, Erhan Başay, Aral Doğu, Beytullah May, Behzat Özçete, Alp Özerk, Berkant Okar, Ahmet Özçelebi, Hasan Hıdıroğlu, Osman Anday, Erhan Soykut, Hüseyin Örs, Hüseyin Ercantan, Ömer Başay, Süleyman Yemen, Mehmet Aközer, Ferdinç Kılıç, İrfan Batu, Kemal Omağ, Arkun Zeka, Ahmet Esenyel

Tansel ve Duvarcı gündemde
Çetinkaya’da başkanlık seçimi öncesinde de sürdürülen transfer çalışmalarına, dün akşam yapılan Genel Kurul’un ardından hız verilmesi bekleniyor. Kaleci Ahmet Gardiyanoğlu’nun futbolu bırakması sonrası kaleci sıkıntısını çözmek isteyen sarı kırmızılı ekip, Mağusa Türk Gücü ile yol ayrımına giden Ali Duvarcı ile ilgileniyor. Forvet hattına da takviye yapacak olan Çetinkaya, Türkiye’den geri dönen ve bonservisi Yenicami’de bulunan Tansel Ekingen’i kadrosuna katmak için çaba sarf ediyor. Küçük Kaymaklı’nın satış listesine koyduğu oyunculardan olan ve Bostancı Bağcıl ile antrenmanlara çıkan Sabri – Raif Selden kardeşlerin yanı sıra Çağrı Kıral’ın ismi de Çetinkaya ile anılıyor.

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur