1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sıra hazırlık maçlarında
Sıra hazırlık maçlarında

Sıra hazırlık maçlarında

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği, üç haftalık çalışma döneminin ardından hazırlık maçlarına başlıyor

A+A-

 

 

Süper Lig’in İskele bölgesindeki tek temsilcisi Gençler Birliği yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Haftada altı antrenmanla çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu haftadan itibaren çalışmalarına hazırlık maçları ile devam edecek.
16 Temmuz tarihi ile çalışmalarına başlayan G.Birliği, geride kalan üç hafta sonunda kondisyon, kuvvet, dayanıklılık ve saha çalışmaları yaparken, yeni haftadan itibaren yapılacak taktiksel çalışmaları ve hazırlık maçları ile oyun sistemlerin üzerinde duracak.
Geçtiğimiz sezon oluşturulan takımı iskeletini büyük oranda koruyan ve fazla oyuncu transferi düşünmeyen G.Birliği, teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve transfer komitesi sürdürüyor.
İskele ekibi geçen sezon devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Tacettin ve İbrahim Köse kardeşleri bonservisli olarak transfer etti. Kırmızı siyahlı ekip yabancı futbolcuların durumuna göre bir transfer daha yaparak dış transferi noktalayacak.

Emeka ve Green olmayacak
G.Birliği’nde geçtiğimiz sezon ortaya koydukları performans ile takıma katkı koyan ve başarılı bir sezon geçiren Emeka ile Green bu sezon kadroda olmayacak. Emeka İsrail ligine transfer olmasından dolayı teknik direktör Ahmet Ogan, bu sezon takıma iki yeni yabancı katmayı düşünüyor. Ogan, takım kadrosuna katmayı düşündüğü orta saha ve forvet için de menajer Erdem Konyar ile yapılan görüşmelerin ardından iki yabancı futbolcu ülkemize geldi. Konyar tarafından önerilen Yakubu Abudu Malik ve Charles Gift Justice takımla birlikte ilk çalışmaya bugün katılacak. Oynanacak hazırlık maçlarında durumları değerlendirilecek olan yabancı futbolcularla ilgili gerekli karar üretilecek. Yabancı futbolcular konusunda sıkıntı yaşanması durumunda Ahmet Ogan B planlarının  hazır olduğunu belirtti.

İlk rakip G.Gücü
Gençler Birliği’nde hazırlık maçları da 12 Ağustos Çarşamba günü başlıyor. Hafta içi Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü ile ilk maçını Balıkesir Sentetik Stadı’nda yapacak olan Gençler Birliği’nde yeni sezon öncesinde yapacağı hazırlık maç programı da belli oldu. Gençler Birliği’nde hazırlık maçları hafta içi Çarşamba, hafta sonu Cumartesi günü olmak üzere haftada iki kez yapılacak. Gençler Birliği ikinci hazırlık maçını 15 Ağustos Cumartesi günü Birinci Lig ekiplerinden Görneç ile Üç Şehitler Stadı’nda, 19 Ağustos Çarşamba günü ise İkinci Lig’in Gazi Mağusa temsilcisi Çanakkale ile Muharrem Döveç Stadı’nda karşılaşacak.

Bu haber toplam 1198 defa okunmuştur