1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sıra geldi Büyükler Ligi’ne
 Sıra geldi Büyükler Ligi’ne

Sıra geldi Büyükler Ligi’ne

KKTC Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği Hentbol Büyükler Ligi için geri sayım başladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Büyükler Ligi’nde heyecan 27 Şubat Cuma gün oynanacak karşılaşmayla başlıyor. Bu sezon ligde denk takımların mücadelesi şeklinde geçmesi beklenen Hentbol Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Ligi’nde ilk haftada zorlu karşılaşmalar var.

Son şampiyon Arena’ya çıkıyor
Büyük Kadınlar Ligi’nde ligin ilk karşılaşması 27 Şubat Cuma günü CIU Arena’da oynanacak. Geçtiğimiz yılın Büyük Kadınlar Ligi şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ligin genç ekiplerinden Levent Spor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.30’da oynanacak. Büyük Kadınlar Ligi’nde ilk haftanın bir diğer karşılaşması da Şahlan Spor Kulübü ile ligin iddialı ekiplerinden Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynanacak. 3 Mart Salı günü oynanacak karşılaşma Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak.

Zorlu maçlar var
Büyük Erkekler Ligi’nde ise ilk haftada zorlu karşılaşmalar izleyicileri bekliyor. Ligin ilk haftasında 2 Mart Pazartesi günü son şampiyon Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Mağusa Gelişim Akademisi deplasmanına konuk oluyor. Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın başlama saati 18.30. Aynı gün bir diğer karşılaşma ise Darbaz ile Yükseliş arasında oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Kıran kırana karşılaşmalar
Büyük Erkekler Ligi’nde ilk haftanın diğer karşılaşmaları ise 5 Mart Perşembe günü oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak maçta güçlü ekibiyle şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile DAÜ karşı karşıya gelecek. Aynı gün oynanacak bir diğer karşılaşmada ise Beşparmak ile Korkuteli takımları saat 19.00’da karşılaşacak. Bu maçın yeri henüz netlik kazanmadı.

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur