1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Single ve video
Single ve video

Single ve video

Single ve video

A+A-


Ersin Kaşif

CHRISTINA PERRI’NİN YEPYENİ VİDEOSU “BURNING GOLD”

Christina Perri’nin ikinci albümü Head Or Heart’tan bir video daha yayınlandı. Burning Gold adını taşıyan şarkının videosunu izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=-aNxhQKAXxE  Aşk meselelerinde aklınıza mı, kalbinize mi güvenirsiniz? Bu soruyla Christina Perri, yaşam ve aşkta nasıl kararlar vermemiz gerektiğine dair yanıtlar arıyor. Samimiyetiyle göze çarpan özgün sanatçı Perri, hayranlarıyla birlikte duygularının yolculuğuna çıkıyor. İlk albümü lovestrong ile Billboard listelerinde, Avustralya ve İrlandada ilk 5’e giren albüm, Kanada ve İngilterede de en çok satan 10 albüm arasında yer almıştı.
Christina Perrinin geçtiğimiz mart ayında yayımlanan yeni albümü Head Or Hearta iTunes üzerinden ulaşabilirsiniz:http://bit.ly/Qt3ZEp (Kaynak EMI Music)

BECKY HILL’DEN İLK SINGLE, İLK VİDEO! “Caution To The Wind”

Henüz 20 yaşındaki İngiliz şarkıcı Becky Hill, bir çok sanatçı ile gerçekleştirdiği işbirliği sonrasında ilk single’ının müjdesini verdi. Son olarak Oliver Heldens’ın yoğun ilgi gören single’ı Gecko’yu seslendiren sanatçı Caution To The Wind adını taşıyan single’ını yayınladı. Şarkıya çekilen videoyu izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=Po_uyXaNfUE
Becky Hill, 2012 yılı The Voice UK’in ilk serisinde Ordinary People performansı ile Jessie J’nin takımına katılarak yarı finale kadar yükselmişti. Caution To The Windi iTunes üzerinden satın almak için: http://bit.ly/1qM8bvb (Kaynak EMI Music).

SLIPKNOT’TAN YENİ SINGLE “THE NEGATIVE ONE”

Müzik piyasasına 1995 yılında katılan heavy metal grubu Slipknot, The Negative One isimli yepyeni single’ını resmi internet sitesi http://www.slipknot1.com/ üzerinden yayınladı.
Son albümleri All Hope Is Gone’ı 2008 yılı içerisinde piyasaya süren metal grubu Slipknot, 2006 yılında Grammy Ödüllerinde En İyi Metal Performansı ödülünün sahibi oldu. Grup üyeleri kendilerini 0’dan 8’e kadar numaralarla adlandırırken her zamanki gibi özgün maskeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor...(Kaynak EMI Music)

COLDPLAY’DEN YENİ SINGLE : “True Love”

Coldplay’in dünya çapında birçok ülkede bir numara olan albümü “Ghost Storiesden Magic” ve “A Sky Full Of Stars” sonrasında yayınlanan yeni singleı: “True Love”
Yakında yayınlanacak olan şarkının videosu, Magicin de yönetmenliğini gerçekleştiren Jonas Åkerlund tarafından çekildi. True Love’ın görselini ise Ghost Stories albüm kapağının tasarımını yapan Mila Fürstová hazırladı. Şarkıya bu adresten ulaşabilirsiniz: http://cldp.ly/trueloveartwork Ghost Stories albümünü iTunes üzerinden satın almak için: http://bit.ly/1jtA3AT (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 172. Sayısı

Adres Kıbrıs 172. Sayısı