1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şimdi daha tecrübeliyiz”
 “Şimdi daha tecrübeliyiz”

“Şimdi daha tecrübeliyiz”

Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, “geçtiğimiz yıl yaşadıklarımızı bu yıl yaşamamak için çok daha dikkatli olacağız” dedi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Play out maçları sonunda Süper Lig’e tutunan Gençler Birliği’nde teknik direktörlük görevi yeniden Ahmet Ogan’a verildi.

Gençler Birliği’nin kulüp başkanı Mustafa Gülcan ile el sıkışıp yeni görevi kabul eden teknik direktör Ahmet Ogan, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında takım olarak çok güzel işlere imza attıklarını ancak ikinci yarıda çok kötü işler çıkarıp Play out oynadıklarını hatırlattı. Ogan şimdi hem kendisinin, hem de takımın daha tecrübeli olduğunu ve geçtiğimiz yıl yaşadıklarını yaşamamak için çok daha dikkatli olacaklarının altını çizdi. 

Ogan: “Başkan ve yönetim istikrardan yana tavır koydu”
Gençler Birliği’nde Başkan Mustafa Gülcan ve yönetimin istikrardan yana tavır sergileyip kendisine yeniden görev verdikleri için teşekkür eden Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, hedefin ilk sekiz olduğunu vurguladı. Ogan, geçtiğimiz sezon yaşanan şansızlıklara rağmen sezonu 39 puanla kapadıklarını, bu yıl bunun üstü olan 40 puanı hedeflediklerini söyledi.

“Takıma takviye olarak 1-2 nokta transfer yapacağız”
Ogan, yarın akşam başkan Mustafa Gülcan ve yönetimle bir araya geleceklerini ve transferde izlenecek olan yolun belirleneceğini sözlerine ekledi. Ahmet Ogan, bir veya iki transfer yapacaklarını, bu transferlerin de bonservisli ve takımın ihtiyacına göre yapılacağının altını çizerken takımdan hiç kimseyi bırakma niyetlerinin olmadığını söyledi.

Hüseyin Gökşan ile Mehmet Çavuş’un, kulüp yönetiminden izin almadan yaptıkları etik dışı harekete duyarsız kalınmadığını ve kadroda düşünülmediğinin altını çizen teknik direktör Ahmet Ogan, yabancılar konusunda da ilk tercihlerinin geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Emeka ve Green’den yana olduğunu belirtti.

“Aynı teknik kadro ile yola devam”
Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, “bayram sonrası takımın sahaya ineceğini ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını” söyledi. Ahmet Ogan, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda yardımcılıklarını Hasan Tamel ve Can Kayataş’ın yapacağını açıkladı.

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur