1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Silahşör’den Cahitoğlu’na ziyaret
Silahşör’den Cahitoğlu’na ziyaret

Silahşör’den Cahitoğlu’na ziyaret

Güney Kıbrıs’ta organize edilen 2015 Supermotor Challenge Kupası S2 kategorisinde de birinci olan Silahşör; “destek varsa başarı olur”

A+A-

 

Motosiklet sürücüsü Mehmet Silahşör, 2015 yılı içinde düzenlenen yarışmalarda kendisine destek olan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak teşekkür etti.
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ile makamında görüşen Mehmet Silahşör, dairenin kendisine hem maddi, hem de manevi bakımdan büyük destek verdiğini, kendisinin de bu desteği karşılıksız bırakmayarak katıldığı yarışmalarda birinci olduğunu dile getirdi.
Güney Kıbrıs’ta organize edilen 2015 Supermotor Challenge Kupası S2 kategorisinde de birinci olan Silahşör, “destek varsa başarı olur” açıklamasını yaparken, daha çok çalışıp diğer yarışmalarda da dereceler elde etmek istediğini açıkladı.

Cahitoğlu: “Sporcuların başarıları bizleri sevindiriyor”
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, şampiyon sürücü Mehmet Silahşörü’n kabulünde yaptığı açıklamada, bireysel sporlara verdikleri desteğin karşılığını son iki yıl almakta olduklarını ve bunun kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.
Ülke sporcularımızın yeteneklerinin ortada olduğunu da söyleyen Cahitoğlu, Mehmet Silahşör’ü elde ettiği başarıdan ötürü kutladı.

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur