1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Sigortacılık hizmetlerinde bir ilk
Sigortacılık hizmetlerinde bir ilk

Sigortacılık hizmetlerinde bir ilk

Creditwest Insurance sektörde bir ilke imza atarak www.creditwestinsurance.com üzerinden hasar başvurusu,

A+A-

 


Sigortacılık sektöründe 19 yıllık tecrübesi ile hizmet veren Creditwest Insurance sektörde bir ilke imza atarak  www.creditwestinsurance.com üzerinden hasar başvurusu, canlı destek, poliçe satınalma ve teklifi alma gibi hizmetleri Kuzey Kıbrıs’ta bir ilk olarak sundu. Tüm bu yeniliklerin yanı sıra www.creditwestinsurance.com sitesi daha dinamik ve yenilikçi bir çizgide tekrardan tasarlandı.

Uzun: “Creditwest Insurance özkaynak büyüklüğünde birinci sırada”
Sigortacılık sektörüne kazandırılan bu yenilik ile ilgili bilgi veren Creditwest Insurance Genel Müdürü Mehmet Uzun, Creditwest Insurance’ın Kuzey Kıbrıs sigortacılık sektörünü mekândan bağımsız olarak web üzerinden sigortacılık hizmeti ile tanıştırdığını açıkladı. Web üzerinden yapılacak sigorta satışından ülkemize yurt dışından araçları ile gelecek olan ziyeretçilerin de kolaylıkla faydalanabileceğini belirten Uzun, ayrıca poliçe sahiplerinin site üzerinden hasar başvurusu yapılabileceklerini belirtti.  Creditwest Insurance Genel Müdürü Mehmet Uzun, ‘Hızlı ve güvenilir hizmet vermeyi kendine ilke edinen kurumumuz teknolojiyi kullanarak ihtiyaç duyulduğu her an müşterinin yanındadır.’ diye konuştu.
Altınbaş Holding büyesinde 19 yıllık tecrübesi süresince Creditwest Insurance’ın birçok ilke imza attığını belirten Uzun, özkaynak büyüklüğünde 14 milyon TL ile sektörde birinci sırada yer aldığını açıkladı. Creditwest Insurance Genel Müdürü Mehmet Uzun, Creditwest Insurance’ın istikrarlı olarak her yıl büyüyerek toplam prim üretiminde 12 Milyon TL ile en büyük ilk üç sigorta şirketi arasında yerini aldığını da ekledi. 
Genel Müdür Mehmet Uzun, Creditwest Insurance’ın 29 acentesi ve 42.000 adet poliçe üretimi ile sigortacılık sektöründe fark yarattıklarının altını çizdi. YD

Bu haber toplam 1449 defa okunmuştur