1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sigara paketinden uyuşturucu çıktı
Sigara paketinden uyuşturucu çıktı

Sigara paketinden uyuşturucu çıktı

Lefkoşa'da Narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu haplarla yakalanan zanlı H.A. ve suçla bağlantılı olduğu düşünülen zanlılar A.I.A.A. ve A.I.A.A. tutuklandı.

A+A-

Lefkoşa'da Narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu haplarla yakalanan zanlı H.A. ve suçla bağlantılı olduğu düşünülen zanlılar A.I.A.A. ve A.I.A.A. tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Mehmet Sevinç,  1.11.2019 tarihinde saat 22.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ve Cürümleri Önleme Şubesi’nde görev yapan polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda H.A’nın cebindeki sigara paketinden 19 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, zanlı H.A’nın, A.I.A.A. ve A.I.A.A. ile birlikte kaldığı evde yapılan aramada salonda çekyat üzerinde 10 adet daha uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının gönüllü ifade verip, konu maddeleri ayni gün Gönyeli’de aranan bir şahıstan tanesini 80 TL’ye 35 adet olarak satın aldığını ve yine ayni gün bir şahsa 5 tanesini 500 TL’ye sattığını itiraf ettiğini mahkemeye aktardı. Polis, aranan bir şahıs, alınacak ifadeler ve aranan emareler olduğunu belirterek, zanlıların üç gün tutuklu kalmasını talep etti. Zanlılar avukatı Hüseyin Koralp, A.I.A.A. ve A.I.A.A. isimli müvekkillerinin olayla bağı olmadığını savundu. Polis, zanlıların bağı olup olmadığının araştırılacağını belirtti.  

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren  Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur
Etiketler :