1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Siber: Kanserle mücadelede farkındalık önemli
Siber: Kanserle mücadelede farkındalık önemli

Siber: Kanserle mücadelede farkındalık önemli

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber dün sabah Kozanköy’den başlayıp Karşıyaka’da sona eren 12. Orkide Yürüyüşü’ne katıldı

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber kanser hastalığı için farkındalık yaratmanın çok büyük bir görev olduğunu, erken tanı halinde kanser hastalığının tedavi edilebilecek bir hastalık olduğunu vurguladı. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber dün sabah Kozanköy’den başlayıp Karşıyaka’da sona eren 12. Orkide Yürüyüşü’ne katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber’in de katıldığını gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

Devlet politikası olmalı

Kozanköy’de başlayan yürüyüşün her yıl düzenlenen ve çok anlamlı bir etkinlik olduğuna değinen Siber, kanser hastalığı hakkında farkındalık yaratma amacıyla düzenlenen etkinlikte insanların spor yapma imkanı bulduğunu da dile getirdi. Siber, kanserle mücadelenin devlet politikası olması gerektiğini vurguladı. Kanser hastalığına erken tanının çok önemli olduğunu vurgulayan Siber, ‘kanserden korkma geç kalmaktan kork’ sözünü hatırlattı. Siber, Orkide Yürüyüşü’ne katılan vatandaşların büyük bir dayanışma örneği sergilediklerini vurgulayarak bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyanlara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur