1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Siber kadınların sesi olacak!
Siber kadınların sesi olacak!

Siber kadınların sesi olacak!

CTP-BG Lefkoşa Kadın Örgütü, Mehmetçik Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği etkinlikte Sibel Siber’e destek belirtti

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, CTP-BG Lefkoşa Kadın Örgütü’nün düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı. Lefkoşalı kadınlardan büyük destek alan Siber, bu desteğe teşekkür ederek, hep birlikte başarıya ulaşacaklarını ifade etti. CTP Kadın Örgütü Lefkoşa İlçesi, dün Mehmetçik Belediyesi’nin sosyal tesislerinde bir dayanışma yemeği organize etti. Yemeğe CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, CTP-BG Lefkoşa milletvekili Doğuş Derya, Kadın Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Nazife Göçer, Kadın Örgütü Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun eşi Ayşe Yorgancıoğlu ve Kadın Örgütü Lefkoşa ilçesi üyeleri ile Siber’e destek veren kadınlar  katıldı. İlk olarak İskele İlçe Merkezi’nde bir araya gelen kadınlar, ardından Topçuköy’deki Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin organize ettiği kermese gittiler. Kermeste alışveriş yapan CTP’li kadınlar daha sonra Mehmetçik’e hareket etti. Mehmetçik Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki yemeğe katılan kadınlara Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber hitap etti.

Siber: “Başarıya hep birlikte ulaşacağız”

Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, CTP-BG Lefkoşa İlçesi Kadın Örgütü’nün Mehmetçik Belediyesi’ne ait sosyal tesislerinde organize ettiği dayanışma yemeğine katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Siber, başarıya ulaşmanın ortak akıl ve birlikte hareket etmekten geçtiğini vurgulayarak, temiz, şeffaf ve hesap verilebilir bir siyaset yürüteceklerini ifade etti. “Her birimizin geçmişle ilgili farklı hikayeleri var ama geleceğimiz ortak” diyen Siber, geçtiğimiz yıl yürüttüğü Başbakanlık görevini anlatarak bu görevi de büyük bir heyecanla yaptığını ve halkımız için, gelecekteki daha güzel günler için aynı heyecanı duyduğunu ve bu nedenle aday olduğunu dile getirdi. Siber, “Halkımızın huzura, sevgiye ve Cumhurbaşkanlığı makamının kendilerine ait olduğunu hissetmeye ihtiyacı var. Bu yüzden herkesin Cumhurbaşkanı olmak için adayım. Tıpkı başbakanlıkta olduğum gibi” dedi.

Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur