1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Siber ilk kez oy kullanacaklara seslendi
Siber ilk kez oy kullanacaklara seslendi

Siber ilk kez oy kullanacaklara seslendi

Siber, cumhurbaşkanlığı seçim gezileri kapsamında İskele’de kurulan açık pazarı ziyaret ederek esnaf ve alış-veriş yapan halkla sohbet etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, cumhurbaşkanlığı seçim gezileri kapsamında İskele’de kurulan açık pazarı ziyaret ederek esnaf ve alış-veriş yapan halkla sohbet etti.

Siber’i görmekten mutlu olduklarını dile getiren İskeleliler de siyasette artık değişim yaşanması ve bunun tepeden başlaması gerektiğini söyleyerek bunu Dr. Sibel Siber’in gerçekleştireceği yönünde inanç belirtti. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber’in temiz siyasete büyük önem verdiğine değinen İskele esnafı, Başbakanlık ve şimdiki Meclis Başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmalarını takdirle izlediklerini belirtti. Vatandaşlarımız, yıllardır aynı politikaları sürdürenleri değil Sibel Siber ile "değişimi" görmeyi arzuladıklarını vurguladılar. İlk kez oy kullanacak gençlerimize de seslenen Siber, “İlk oyunuzla değişimi gerçekleştirin... Bu köhneleşmiş, sadece seçim kazanma üzerine kurulu, ufkumuzu daraltan, halkımızın özgüvenini zedeleyen düzeni değiştirin” dedi.

Değişim ile geleceğimizi kazanacağız
CTP-BG cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, İskele esnafının her bölgemiz gibi değişim isteğini yakından görmekten mutlu olduğunu söyleyerek, bu değişimin Nisan ayında gerçekleşeceğini belirtti.
İskele esnafının kendisine gösterdiği ilgiden son derece memnun kalan Siber, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.
Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber’e İskele gezisinde CTP-BG İskele İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim ve ilçe yöneticileri ile üyeler eşlik etti.

Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur