1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Siber: “heyecan statükonun yıkılacağının müjdecisi”
Siber: “heyecan statükonun yıkılacağının müjdecisi”

Siber: “heyecan statükonun yıkılacağının müjdecisi”

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, hiçbir taşın yerinden oynamasını istemeyen statükocuların bu kez gideceğinden emin olduğunu, halkın heyecanın bunun müjdecisi olduğunu belirtti.

A+A-

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber dün Lapta ve civarındaki köyleri ziyaret ederek vatandaşlara cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili bilgi verdi.

Siber ilk olarak Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek hediyeler dağıttı.
Ardından Lapta’daki esnafı ziyaret eden Siber, Kayalar ve Sadrazamköy’ü ziyaret etti.
Siber yaptığı sohbetlerde, cumhurbaşkanlığı makamında son beş yılda hiçbir iş yapılmadığını bu nedenle mevcut liderin elinde haritalarla gezdiğini ve halkı korkutarak seçim kazanmayı hedeflediğini vurguladı.

Son beş yıllık dönemde ne gibi icraatların yapıldığının halk tarafından sorgulanması gerektiğine işaret eden Siber, değişimin şart olduğunu kaydetti. Siber, cumhurbaşkanının herkese eşit olması gerektiğini ve halkı kucaklaması gerektiğini söyledi.
Son yıllarda siyasetin ülke genelinde dibe vurduğunu kaydeden Siber, siyasetçi profilinin halkta iyi bir izlenim bırakmamasına karşın bir değişim gerektiğini ifade etti.

Makamların vazgeçilmez olmaması gerektiğinin altını çizen Siber, “Seçilenler o makamın sahibi değildir, makamların sahibi halktır” dedi.
Meclis Başkanlığı’nda altı büyük projeye imza attıklarına değinen Siber, “Cumhurbaşkanlığı makamında da içteki sorunlar için proje üreteceğiz. Projeler için büyük bir kaynak ayrılıyor. Yaşamların kalitesini yükseltmek için icraatlar yapacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur